VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Udvekslingsstudent i Tyskland

Forøg dine tyskkundskaber, ved at deltage som udvekslingsstudent i Tyskland. Ikke bare vil du være mere tryg ved at tale tysk, når du vender hjem, du vil også opnå en uvurderlig indsigt i kulturen, under dit udvekslingsstudie. Når du er udvekslingsstudent i Tyskland gennem os, fokuseres der på at forbedre dine kommunikationsevner.

Udvekslingsstudent i Tyskland
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen

Søg efter vores mest populære destinationer

Udvekslingsstudent i Tyskland

At blive udvekslingsstudent i Tyskland er den bedste måde at lære tysk, samtidig med at du lærer den tyske kultur og livsstil at kende. Nyd en spadseretur ned af en brostensbelagt gade, spis schnitzel og bratwurst, mens du øver dit tysk med de venlige lokale og dine medstuderende. Med vores små klassestørrelser, erfarne undervisere og innovative undervisnings-metoder, vil du forbedre dine sprogfærdigheder i tysk og blive en mere sikker tysk-taler dag for dag. Vi har kurser for alle niveauer, som starter året rundt. Du vil vende hjem efter et ophold som udvekslingsstudent i Tyskland, fyldt med motivation på at blive ved med at forbedre og anvende dit tysk i dagligdagen.

At udforske Tyskland

Der er mange interessante steder at besøge, som udvekslingsstudent i Tyskland. Små byer giver dig en varm, hyggelig fornemmelse med deres kirker og bindingsværks-huse. Besøg Berlin og lær om tysk historie, mens du indsuger den bohemske, kunstneriske ånd. Ta' på cykeltur på landet og i byens gader. Cykler er almindelige i Tyskland og bilister er forsigtige med at undgå dem. Smag på de lokale specialiteter og køb håndlavede gaver, på julemarkeder over hele landet i november og december. Oplev en autentisk Oktoberfest i Bayern, eller tag på vandretur i Schwarzwald. Vores mål for dit ophold som udvekslingsstudent i Tyskland, er ikke kun at du mestrer tysk, men at du opnår en dybere forståelse for landets kultur og traditioner.