Udvekslingsstudent i Malta

Udvekslingsstudent i Malta
4.3
707
(707 bedømmelser)
4.3

Kombiner en afslappende strandferie med at være udvekslingsstudent i Malta. Du vil modtage engelskundervisning om morgenen, hvorefter du har tid til at nyde middelhavsøens sandstrande. Som udviklingsstudent i Malta oplever du en kombination af teknologi og kommunikation, hvilket får dig til at tale engelsk med selvtillid.

Udvekslingsstudent i Malta

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Malta
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Malta
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Malta

Udvekslingsstudent i Malta

En blanding mellem smukke strande og førsteklasses klasseundervisning, gør et ophold som udvekslingsstudent i Malta til den perfekte måde til at forfine dit engelsk. Du vil tilbringe den første del af dagen med en erfaren underviser i små klasser, hvor du vil modtage rigelig individuel opmærksomhed. Derefter kan du slappe af på de smukke strande om eftermiddagen, og konversere med de afslappede indbyggere i dette ø-rige. Som udvekslingsstudent i Malta, fokuseres der på hvordan du kan lære at kommunikere på engelsk, og øens tilbagelænede middelhavs-livsstil giver de perfekte rammer til at du kan øve. Ferie og indlæring integreres på bedste vis, når du er i Malta som udvekslingsstudent.

Hvorfor vælge Malta som udvekslingsstudent

Du kan ikke gå forkert ved at vælge at blive udvekslingsstudent i Malta. Denne Middelhavs-ø ser sjældent en dråbe regn om sommeren, og de hvide sandstrande er perfekte til afslapning efter undervisningen. Valetta, hovedstaden, indeholder arkitektur fra det 16. århundrede med havudsigt, og ældgamle ruiner spredt rundt på landet. Klasserne, for vores udveksling-programmer i Malta, ligge nær noget af øens bedste natteliv. Vi tilbyder en blanding af tid i klassen, aktiviteter, udflugter og fritid, for at sikre at du lærer engelsk og har det sjovt samtidig. Hvis du ønsker at kombinere sprogundervisning og ferie, så er udvekslingsstudent i Malta det rette for dig.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.