Udvekslingsstudent

Udvekslingsstudent i Spanien

Udvekslingsstudent i Spanien
4.6
700
(700 bedømmelser)
4.6

Du kan få det som du ønsker det, som udvekslingsstudent i Spanien. Kan du li' stranden eller byen? Er dit hovedformål at kunne vende hjem og tale flydende spansk, eller ønsker du en spændende ferie i udlandet? Uanset hvad dine mål er som udvekslingsstudent i Spanien, er vi klar til at hjælpe dig med at designe dit drømme-udvekslingsprogram.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga

Udvekslingsstudent i Spanien

Lev en ny livsstil for en tid, mens du tager et ophold som udvekslingsstudent i Spanien. Ta' til stranden efter undervisningen i Malaga, og fyld dig med solskin. Eller besøg det berømte Prado Museum i Madrid. Valget er dit! Vores sprogkurser i spansk fokuserer på kommunikations-evner for at gøre dig tryg ved at tale spansk, så du kan få mest mulig ud af dit ophold i Spanien. Alle vores ophold som udvekslingsstudent i Spanien er en kombination af undervisning, udflugter, aktiviteter og fritid, hvor du kan holde siesta eller prøve den berømte tapas. Uanset hvilket ophold du vælger i Spanien, kan du være helt sikker på at du modtager den bedste undervisning, og at du vil gøre virkelige fremskridt hen imod at tale flydende spansk.

At beslutte hvor i Spanien du vil rejse hen

Har du nogensinde ønsket at se en tyrefægtning? Danse Flamenco? Kaste tomater, mens du bogstaveligt talt "maler byen rød"? Der er så meget at udforske som udvekslingsstudent i Spanien. Vi har udvekslingsprogrammer i 2 byer i Spanien. Du vil måske synes godt om Barcelona, for en perfekt balance mellem by og strand. Malaga er dit bedste valg for en atmosfære ved havet med masser af natteliv. Uanset hvilken by du vælger, som udvekslingsstudent i Spanien, kan du være sikker på, at du har daglige muligheder for at øve dit spansk, og bygge videre på det du lærer i klassen.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.