Udvekslingsstudent i Barcelona

Udvekslingsstudent i Barcelona
4.5
490
(490 bedømmelser)
4.5

Spansk er et romantisk sprog og et af de mest talte i verden. Som udvekslingsstudent i Barcelona vil du forbedre dit spanske sprog og udforske denne energiske by. Vores udveksling i Barcelona kan tilpasses din tidsplan og dit budget.

Udvekslingsstudent i Barcelona

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien
By: Barcelona
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Spanien
By: Barcelona
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien
By: Barcelona

Udvekslingsstudent i Barcelona

En af de mest fornøjelige - og effektive - måder at lære spansk på, er som udvekslingsstudent i Barcelona. Byen er kendt for en afslappet livsstil, grænseoverskridende arkitektur og et dejligt køkken. Takket være vores veluddannede undervisere og deres innovative pædagogik er du hurtigt klar til at opleve byen på egen hånd. Vores kursuskalender er tilrettelagt, så et ophold som udvekslingsstudent i Barcelona kan begynde året rundt. Da du selv er med til at tilrettelægge undervisningen, kan du lære spansk i et tempo, der passer dig. Som udvekslingsstudent i Barcelona er du sikker på at gøre store fremskridt i dit spanske - uanset om du bliver én måned eller et helt år. De gode minder vil dog vare hele livet.

Et godt sted at bo

Som udvekslingsstudent i Barcelona vil du hurtigt erfare, at dette er et dejligt sted at bo og studere. Med charmerende, gamle kvarterer og gode badestrande indenfor bygrænsen er der rigeligt at tage sig til udenfor skoletiden. Du kan dase i solen eller se gadeteater på Las Ramblas. Du kan tage en afslappende siesta om eftermiddagen og være klar til en sen aften i byen. Her går de lokale gerne på restaurant ved midnatstid og på natklub til de lyse timer. Den bedste måde at blive god til spansk på, er ved at kaste sig ud i det og leve den spanske livsstil fuldt ud. Når du arbejder hårdt om dagen og leger spanier i om aftenen, er din tid som udvekslingsstudent i Barcelona både sjov og lærerig.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.