Udvekslingsstudent i Irland

Udvekslingsstudent i Irland
4.7
966
(966 bedømmelser)
4.7

Hvis du er på udkig efter en oplevelse, som ligger udenfor den mere almindelige vej, er det lige sagen at blive udvekslingsstudent i Irland. Uanset om du bliver i Irland nogle få uger, eller du beslutter dig for at tage et helt år som udvekslingsstudent i Irland, vil du vende hjem med smukke minder om landet.

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Irland
By: Dublin
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: Irland

Udvekslingsstudent i Irland

Gratis brochure

Søg efter vores mest populære destinationer

Udvekslingsstudent i Irland

Udveksling er en uforglemmelig måde at tilbringe tid i Irland på. Vi tilbyder udveksling, som varer alt fra et par uger til et helt år. Uanset hvor lang tid du vælger at tilbringe i Irland, vil du forbedre dine sprogfærdigheder og lære om irsk kultur. Vores ophold som udvekslingsstudent i Irland, kombinerer førsteklasses undervisning med muligheden for at øve dit engelsk i hverdagssituationer. Vores erfarne undervisere anvender produktive undervisningsmetoder og den nyeste teknologi, til hurtigt at gøre dig tryg ved at tale engelsk. Intet slår en sprogrejse til at lære sproget, og som udvekslingsstudent i Irland vil du leve og tale som en lokal.

Hvorfor vælge Irland som udvekslingsstudent

Som udvekslingsstudent i Irland kan du tilbringe tid i dette sceniske og vibrerende land. Dublin er en pulserende by, der trækker meget af sin livlighed fra de muntre studerende på Trinity College. Der er masser af steder at besøge, som Guinness-fabrikken, Dublin Castle og the Dublin Writers Museum. Som udvekslingsstudent i Irland får du også adgang til skattene på landet, inklusiv borge, keltiske ruiner og the Cliffs of Moher. Men alligevel er muligvist den største fordel, som udvekslingsstudent i Irland, at kunne interagere med Irlands venlige, gæstfri mennesker. De vil hjælpe med at gøre dine oplevelser i landet uforglemmelige!