Udvekslingsstudent i Dublin

Udvekslingsstudent i Dublin
4.3
439
(439 bedømmelser)
4.3

At være udvekslingsstudent i Dublin er en unik oplevelse, hvorigennem man kan lære engelsk og samtidig udforske en fascinerede by. Der er altid noget at lave i Dublin, alt fra koncerter til teater, festivaller til natteliv. Som udvekslingsstudent i Dublin vil du blive selvstændig og selvsikker i dit engelske sprog.

Udvekslingsstudent i Dublin

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Irland
By: Dublin
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: Irland

Udvekslingsstudent i Dublin

Vil du lære engelsk og opleve den charmerende irske kultur? Så er et ophold som udvekslingsstudent i Dublin det rette valg. Den irske hovedstad er stor nok til at have masser at byde på og lille nok til at være hyggelig og intim. Bliv udvekslingsstudent i Dublin, hvor vi tilbyder en velbalanceret blanding af sprogundervisning, kulturelle aktiviteter og udflugter. Der er selvfølgelig også indlagt tid til, at du kan opleve Irland på egen hånd. Vores kurser har opstart året rundt, så du kan ankomme, når det passer ind i din tidsplan. Som udvekslingsstudent i Dublin kan du ikke undgå at have det sjovt, få nye venner og lære en masse engelsk.

Livet i Dublin

Som udvekslingsstudent i Dublin er der altid noget interessant at foretage sig. Irerne er et gæstfrit folk, og Dublin er fuld af unge mennesker, der kan lide at hygge sig over en Guinness eller to på den lokale pub. Dublin er dog meget mere end Guinness. For eksempel kan du besøge Dublin Castle, fængselsmuseet Kilmainham Gaol og det historiske kvarter Temple Bar, der har bevaret sit middelalderlige præg med snævre gader og stræder. Udenfor byen venter den frodige og smukke natur med rullende, grønne bakker og dramatisk klippeskær langs kysterne. Mød de gæstfrie og nysgerrige irere, der godt kan lide at komme hinanden ved. Bliv udvekslingsstudent i Dublin og få en oplevelse for livet.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.