Udvekslingsstudent

Udvekslingsstudent i Frankrig

Udvekslingsstudent i Frankrig
4.5
769
(769 bedømmelser)
4.5

Som udvekslingsstudent i Frankrig, vil du få en oplevelse, du aldrig glemmer. Fra det øjeblik hvor du ankommer, vil alting virke anderledes. Men lidt efter lidt vil, du efterhånden forstå de lokale skikke og sproget. Uddan dig selv i den franske kulturs rigdom, ved at blive udvekslingsstudent i Frankrig.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig
By: ParisNice
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
By: ParisNice
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
By: ParisNice
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: Frankrig
By: Paris

Udvekslingsstudent i Frankrig

Som udvekslingsstudent Frankrig, får du én af dine mest mindeværdige oplevelser nogensinde. Frankrig er et land med en lang, stolt historie. Det har en unik rolle i vores billede af verden. Forestil dig at gå udover normal turisme, for at lære det virkelige Frankrig at kende. Sprogkurser er én af de bedste måder, til at forbedre sprogindlæringen i klasse-lokalet, og et ophold som udvekslingsstudent i Frankrig vil gøre dig til en del af samfundet og kulturen, mens du forbedrer dine sprogfærdigheder i fransk. Når du vælger at blive udvekslingsstudent i Frankrig, vil vi hjælpe dig hvert skridt på vejen; fra at planlægge dit besøg, til tiden i udlandet og efter at du er vendt hjem igen.

Noget for enhver i Frankrig

Frankrig har en tiltrækning på både turister og studerende, som ikke kan benægtes. At blive udvekslingsstudent i Frankrig tager dig langt udover den almindelige hurtige turist-rejseplan, så du kan se seværdighederne men også dykke dybere ned og lære det virkelige franske liv at kende. Millionvis af mennesker besøger hvert år Frankrig på grund af førende mode og kulinariske virksomheder, kunstgallerier, arkitektur, vinlandet og spændende byer. Paris er én af verdens mest besøgte byer, med attraktioner som Eiffeltårnet og Notre Dame. Men der er så meget mere til Paris end det. Som udvekslingsstudent i Frankrig vil du ikke være turist, og det gør hele forskellen.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.