Udvekslingsstudent i Paris

Udvekslingsstudent i Paris
4.6
667
(667 bedømmelser)
4.6

Paris er en af de mest idealiserede byer i verden, men mange besøger kun byen nogle få dage. Som udvekslingsstudent i Paris vil du lære hele byen bedre at kende under overfladen: broerne, kirkerne, caféerne og de små museer. Man ved aldrig, måske du slet ikke ønsker at vende hjem igen.

Udvekslingsstudent i Paris

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: Frankrig
By: Paris

Udvekslingsstudent i Paris

At blive udvekslingsstudent i Paris er din billet til at tilbringe kvalitetstid i én af verdens mest fantastiske byer. Du kan komme her for en kort periode, eller tilbringe et helt skoleår med at studere fransk eller forberede dig på at komme ind på et fransk universitet. Vi tilbyder startdatoer over hele året, så der findes ikke et forkert tidspunkt at begynde som udvekslingsstudent i Paris. Mellem fransktimer, organiserede aktiviteter og udflugter og fritid, vil du hele tiden lære noget nyt. Uanset hvor længe du bliver som udvekslingsstudent i Paris, vil du vende hjem med en dybere forståelse af fransk kultur og med en selvtillid i at tale fransk i dagliglivet.

Studenterlivet i Paris

Se en anden side af denne hovedstad for kultur og mode, som udvekslingsstudent i Paris. Byen er måske kendt for berømte attraktioner, så som Eiffeltårnet, Triumfbuen og Notre Dame Katedralen, men du vil se og opleve meget mere, når du studerer i byen. Som udvekslingsstudent i Paris, har du mulighed for at udforske de hemmelige kvarterer, som turister aldrig ser, finde din favorit bistro, eller møde lokale på en travl natklub på en båd i Seinen. Du vil få muligheden for at leve som en pariser i nogle få uger eller måneder, når du deltager som udvekslingsstudent i Paris, og den oplevelse vil ændre dit perspektiv.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.