USA

Sprogkursus i Los Angeles

Sprogkursus i Los Angeles
4.8
640
(640 bedømmelser)
4.8

Nyd livsstilen i det sydlige Californien på et sprogkursus i Los Angeles. Denne sprudlende by med endeløst solskin, er det perfekte sted at arbejde med skævhederne i dit engelsk. Med et sprogkursus i Los Angeles for teenagere, studerende og voksne, med en varighed fra 2 uger op til et år, er du sikker på at finde det program du har ledt efter.

Sprogkursus i Los Angeles

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Los Angeles
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Los Angeles
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Los Angeles
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Los Angeles

Sprogkursus i Los Angeles

Du vil studere i fantastisk vejr, når du tager et sprogkursus i Los Angeles. Solen skinner året rundt, og det betyder, at du får rig mulighed for at nyde de mange strande både i og udenfor byen. Vores innovative læringsmetoder forsikrer, at din undervisningstid bliver udnyttet til fulde, så du kan tilbringe resten af tiden på at udforske Los Angeles. Der er masser at få tiden til at gå med i alt fra små butikker til Hollywood Boulevard, filmpremiere eller Venice Boardwalk. Uanset om du er filmfan eller strandbums, vil vores sprogkursus i Los Angeles give dig en ferieagtig stemning sideløbende med en kanon engelskundervisning.

Hvor kreativitet bugner

Du vil ikke mangle inspiration på vores sprogkursus i Los Angeles, da byen er blevet udnævnt som "Creative Capital of the World". Hvad enten du er forfatter eller skuespiller, surfer eller sanger, så vil du finde en måde at udtrykke dig selv på i denne smukke by ved kysten. Hvis du er mere erhvervsinteresseret, vil du også finde masser af muligheder her, da der er seks Fortune 500 firmaer med hovedkvarterer i byen, samt mange andre forskellige virksomheder. Sæt dit præg på byen gennem et sprogkursus i Los Angeles. Hvem ved, måske dit navn vil ende på en stjerne på den berømte Hollywood Walk of Fame!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.