Italiensk kursus

Italiensk kursus
4.8
1146
(1.146 bedømmelser)
4.8

Italiensk er et sjovt sprog at lære og virker ved første øjekast måske nemt. Du vil dog erfare, at for hvert italiensk kursus du tager, vil du blive overrasket over hvor komplekst sproget er. Et italiensk sprogkursus, hvor du fordyber dig i sproget, er lige det du behøver for at tage dit italienske til næste niveau, så studer italiensk med EF i dag!

Italiensk kursus

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Italien
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Italien
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Italien
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Italien
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Italien

Udforsk vores destinationer

Italiensk kursus på alle niveauer

Italiensk er ét af de smukkeste sprog, som vi alle gerne vil lære. Men selvom sproget virker enkelt i begyndelsen, vil du opdage at italiensk undervisningen bliver en hel del sværere, efterhånden som du når et middelniveau i sproget. Derfor fokuserer vores italiensk kursus på at opbygge dine kommunikationsfærdigheder. Alle vores italiensk sprogkursus er særligt tilpasset til dine ønsker, og vi har både kurser på italiensk på alle niveauer: Helt fra nybegyndere, til øvet og særligt intensive kurser.

Uanset hvilket niveau du vælger at studere italiensk på, vil du opdage at du hurtigt får nye færdigheder og forbedre dine evner sammen med resten af dine internationale klassekammerater. Udnyt jeres frihed til at opleve alt Italien har byde på og tag til Rom, hvor I kan anvende alt det I har lært i praksis. Denne geniale cyklus med at indlære og efterfølgende interaktiv øvelse, er hvad der gør vores italiensk kursus så effektivt. Uanset om du kun ønsker lidt italiensk til din næste ferierejse, eller du forbereder dig på at gå på et italiensk universitet, så er der et italiensk sprogkursus på ethvert niveau, til at hjælpe dig med at opnå dine mål.

Vores italiensk kursus er fleksibelt i varighed, intensitet og fokus. Hvis du ønsker at lære om italiensk historie, kan du det. Hvis madlavning mere er dit fokus, kan du også gøre det. Studer italiensk med EF og skræddersy dit kursus lige til dig.

Lær italiensk i Italien

Du lære hurtigt og effektivt med et italiensk sprogkursus fra EF. Når du lære sproget i landet, hvor det snakkes lokalt, for du netop også et endnu bedre hverdagssprog ved siden af det, du også lærer i skolen. Derved er du sikret intens undervisning, lige meget om du øver dig på italiensk grammatik med dine klassekammerater eller om du suser rundt i Roms gader og snakker med de lokale.

At lære italiensk er nøglen til at forstå livsstilen i Italien. Hvis du har en drøm om at rejse og bo centralt i Rom, så er vores sprogskole i Italien perfekt for dig. Du kan f.eks. kombinere det med din næste ferie og tage et kortere italiensk kursus i nogle få uger eller måneder som et supplement til italienskundervisning i gymnasiet eller efter folkeskolen. Hvis du samtidig i forvejen har kendskab til det italiensk sprog, er et italiensk sprogkursus også den bedste måde at sikre at holde sine evner ved lige.

Hvis du vælger at tage et helt studieår i Italien har du endda mulighed for at tage yderligere valgfag i f.eks. italiensk madlavning, film eller mode, sammen med dit italienske sprogkursus. Hvis du har brug for at bestå en standardiseret eksamen på italiensk, så har vi forberedt hundredvis af studerende på dette med succes.

Uanset om din motivation for at lære italiensk af personlige eller professionelle årsager, vil et italiensk kursus i Italien med EF være den mest effektive måde til at nå dine mål.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.