Sprogskole i Italien

Sprogskole i Italien
4.9
801
(801 bedømmelser)
4.9

En sprogskole i Italien med en fantastisk beliggenhed, studerende fra hele verden, erfarne lærere og masser af sjove aktiviteter efter undervisningen - hvad mere kan man bede om? Oplev vores sprogskole i Italien og find den sande betydning af "la dolce vita".

Sprogskole i Italien

Sprogskole i Italien

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Italien
By: Rom
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50 + år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Italien
By: Rom

Udforsk vores destinationer

Sprogskole i Italien

At tage på en sprogskole i Italien er den bedste måde at lære italiensk og samtidig se landet. På skolen vil du være i små klasser med en engageret underviser, som anvender erfaring, dygtighed og de nyeste læringsteknikker til at hjælpe dig med at tale bedre italiensk. Studerende kommer til vores sprogskole i Italien fra hele verden, så du vil hurtigt få en flok internationale venner. I vil kunne nyde det italienske køkken, kunst og caféer sammen, på ture og i fritiden. Fra vores sprogskole i Italien er det nemt at komme rundt og vi hjælper jer gerne med at planlægge jeres udflugter. Kom selv og se hvorfor en sprogskole i Italien er den perfekte blanding af sporgindlæring, sjov og kulturelle oplevelser.

Hvorfor studere i Italien?

Du vil få en uforglemmelig kulturel oplevelse, når du studerer italiensk på en sprogskole i Italien. Du kan måske tage italienskundervisning derhjemme, men du kan ikke opleve den italienske livsstil som du kan på vores skole her. Når du går på en sprogskole i Italien, kan du nyde det autenstiske italienske køkken, drikke cappuccino på en italiensk café, eller shoppe den nyeste italienske mode. Du vil også besøge velbevarede antikke steder og vigtige kunstmuseer. Lære om italiensk kultur, traditioner og mad, er ligeså vigtigt som at lære selve sproget på skolen, hvis du ønsker at tale flydende. Du vil vende hjem fra en sprogskole i Italien med dyb viden i alt der omhandler det italienske sprog og Italien.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.