Sprogkursus i Japan

Vær klar til at tale en masse japansk på et sprogkursus i Japan. Du kan ikke undgå at få en masse øvelse i at tale japansk, når du går rundt i Tokyos gader. Alle vores sprogkurser i Japan kombinerer masser af fritid og kulturelle aktiviteter med decideret sprogtræning.

Sprogkursus i Japan

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.

Søg efter vores mest populære destinationer

Sprogkursus i Japan

Hvis du har overvejet at tage et japansk kursus, hvorfor så ikke gå et skridt længere og studere i Japan? Vores udvalg af sprogkursus i Japan lader dig leve og ånde japansk kultur, mens du samtidig forbedrer dine sprogevner. Og der er intet bedre sted end Tokyo. Hovedstadens gode blanding af gamle templer og moderne teknologi gør, at denne by er samlingspunkt for masser af aktivitet. Øv dine nye erhvervede sprogevner fra vores sprogkursus i Japan til at bestille frokost på fiskemarkedet, til at synge de hippe sange på karaoke barerne, eller når du lærer kunsten om blomsterdekoration.

Lev som en lokal

Det kan godt være, at Tokyos størrelse er overvældende, men byen er faktisk utrolig nem at finde rundt i. Og det vil blive endnu lettere, efter du lærer nogle bedre sprogkundskaber, samt får selvsikkerhed gennem et sprogkursus i Japan. Der er noget for alle. Udemennesker kan forsøge at bestige fantastiske Mount Fuji, mens hardcore shoppere kan tilbringe dage på at udforske alle butikkerne i Ginza shopping distriktet. Få nye venner, mens du bruger, hvad du har lært på vores sprogkursus i Japan. Og der er ingen bedre måde at lære om Japan på end fra en lokal!