Sprogkurser

Sprogkursus i Japan

Sprogkursus i Japan
4.9
930
(930 bedømmelser)
4.9

Vær klar til at tale en masse japansk på et sprogkursus i Japan. Du kan ikke undgå at få en masse øvelse i at tale japansk, når du går rundt i Tokyos gader. Alle vores sprogkurser i Japan kombinerer masser af fritid og kulturelle aktiviteter med decideret sprogtræning.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Japan
By: Tokyo

Udforsk vores destinationer

Sprogkursus i Japan

Hvis du har overvejet at tage et japansk kursus, hvorfor så ikke gå et skridt længere og studere i Japan? Vores udvalg af sprogkursus i Japan lader dig leve og ånde japansk kultur, mens du samtidig forbedrer dine sprogevner. Og der er intet bedre sted end Tokyo. Hovedstadens gode blanding af gamle templer og moderne teknologi gør, at denne by er samlingspunkt for masser af aktivitet. Øv dine nye erhvervede sprogevner fra vores sprogkursus i Japan til at bestille frokost på fiskemarkedet, til at synge de hippe sange på karaoke barerne, eller når du lærer kunsten om blomsterdekoration.

Lev som en lokal

Det kan godt være, at Tokyos størrelse er overvældende, men byen er faktisk utrolig nem at finde rundt i. Og det vil blive endnu lettere, efter du lærer nogle bedre sprogkundskaber, samt får selvsikkerhed gennem et sprogkursus i Japan. Der er noget for alle. Udemennesker kan forsøge at bestige fantastiske Mount Fuji, mens hardcore shoppere kan tilbringe dage på at udforske alle butikkerne i Ginza shopping distriktet. Få nye venner, mens du bruger, hvad du har lært på vores sprogkursus i Japan. Og der er ingen bedre måde at lære om Japan på end fra en lokal!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.