Sprogkursus i Tokyo

Sprogkursus i Tokyo
4.9
521
(521 bedømmelser)
4.9

Et sprogkursus i Tokyo er en fantastisk måde at arbejde med dit japanske. Udforsk denne kæmpestore by, under Mt. Fujis tinder, via det tætte netværk af tog der er verdens travleste. Med oplevelser, nye venner og det spændende japanske køkken, vil du få en oplevelse for livet, under et sprogkursus i Tokyo.

Sprogkursus i Tokyo

Sprogkursus i Tokyo

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Japan
By: Tokyo
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Japan
By: Tokyo

Sprogkursus i Tokyo

Er du på udkig efter noget, der er specielt? Vil du opleve et sprog og en kultur, der er helt anderledes end det, du er vant til? Så kan et sprogkursus i Tokyo være det du leder efter. Her kan du vælge mellem en lang række flexible kurser, der kan tilpasses dine individuelle ønsker og behov. På et sprogkursus i Tokyo kan du være sikker på at få den støtte og hjælp du har brug for for at nå dine mål. Og så er der naturligvis også tid til at gå på opdagelse i Tokyo. Vi er ret sikre på, at det er en oplevelse du ikke vil gå glip af.

En oplevelse ud over det sædvanlige

Tokyo er en fascinerende by, der står højt på listerne over byer, der bare skal opleves. Hvis du tager et sprogkursus i Tokyo kan du kalde denne pulserende storby dit hjem for en periode. Uanset om du tager på sprogskole to uger eller ét år, vil du få en oplevelse, der er dybere og mere autentisk end nogen almindelig turist. Ved at lære sproget kommer du til at forstå kulturen. På sprogskolen lære du japansk, i Tokyos myldrende virkelighed kan du øve dig. Du kan slendre rundt i super-moderne indkøbscentre, sejle en tur på floden gennem byen eller bestiger Mount Fuji. Et sprogkursus i Tokyo er en oplevelse, du aldrig glemmer.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.