Sprogkursus i Tokyo

Et sprogkursus i Tokyo er en fantastisk måde at arbejde med dit japanske. Udforsk denne kæmpestore by, under Mt. Fujis tinder, via det tætte netværk af tog der er verdens travleste. Med oplevelser, nye venner og det spændende japanske køkken, vil du få en oplevelse for livet, under et sprogkursus i Tokyo.

Sprogkursus i Tokyo

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.

Sprogkursus i Tokyo

Er du på udkig efter noget, der er specielt? Vil du opleve et sprog og en kultur, der er helt anderledes end det, du er vant til? Så kan et sprogkursus i Tokyo være det du leder efter. Her kan du vælge mellem en lang række flexible kurser, der kan tilpasses dine individuelle ønsker og behov. På et sprogkursus i Tokyo kan du være sikker på at få den støtte og hjælp du har brug for for at nå dine mål. Og så er der naturligvis også tid til at gå på opdagelse i Tokyo. Vi er ret sikre på, at det er en oplevelse du ikke vil gå glip af.

En oplevelse ud over det sædvanlige

Tokyo er en fascinerende by, der står højt på listerne over byer, der bare skal opleves. Hvis du tager et sprogkursus i Tokyo kan du kalde denne pulserende storby dit hjem for en periode. Uanset om du tager på sprogskole to uger eller ét år, vil du få en oplevelse, der er dybere og mere autentisk end nogen almindelig turist. Ved at lære sproget kommer du til at forstå kulturen. På sprogskolen lære du japansk, i Tokyos myldrende virkelighed kan du øve dig. Du kan slendre rundt i super-moderne indkøbscentre, sejle en tur på floden gennem byen eller bestiger Mount Fuji. Et sprogkursus i Tokyo er en oplevelse, du aldrig glemmer.