Sprogkurser

Fransk kursus

Fransk kursus
4.7
1024
(1.024 bedømmelser)
4.7

Hvis fransk er kærlighedens sprog, har du brug for et fantastisk fransk kursus for at kunne tale sproget flydende. Det er ikke sjovt at hakke sig igennem dialoger og huske flashcards udenad. Lær fransk med EF og find ud af, hvordan sproget bør anvendes bedst muligt på et fransk kursus i Paris eller Nice. Vores franskundervisning vil på ingen tid give dig sproglig selvtillid på fransk. Vores kurser på fransk begynder hver mandag.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Frankrig
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Frankrig

Udforsk vores destinationer

Fransk kursus - Mere end bare fransk

Et godt fransk kursus er praktisk og engagerende. Når du melder dig til et fransk kursus i udlandet, vil du rejse ud og møde fransktalende mennesker, lære deres kultur at kende og nyde byer som Paris eller Nice. Studer fransk med os og tag på en uforglemmelig rejse, når du melder dig til et fransk kursus i Frankrig. Du får nye venner undervejs, mens du anvender dine nye færdigheder fra din franskundervisning. Vores franskkursus lærer dig at tale fransk, sådan at du vil kunne bruge dine nye færdigheder fra øjeblik du træder ud af klasselokalet. Mange års erfaring har vist os at, når du først lærer og derefter aktivit for mulighed for at anvende sproget, er den mest effektive måde at mestre fransk på. Med EF sikre vi du konstant befinder dig i denne indlærings cirkel under alle vores franskkurser.

Et fransk sprogkursus med mere

Nye oplevelser og muligheden for at interagere med folk på fransk på daglig plan, er den allerbedste måde til sikre at du hurtigt lærer korrekt fransk på. Ud over vores fokuseret franskundervisning, tilbyder EF også muligheden for større udflugter til f.eks. Disneyland Paris,Venedig eller Monte Carlo, men du kan også vælge blot at tage med os i biografen, ud og shoppe, se en fodboldkamp eller måske Eiffeltårnet?

Samtidig kommer du også til at bo lokalt, og med gåafstand fra vores sprogskoler i Frankrig til butikker, cafeer, musser og meget andet, for du rig mulighed for benytte alt det franske du har lært.

Franskundervisning med fokus

At lære den franske grammatik og huske et ordforråd, er ikke nok til at gøre dig til en ægte fransktaler. Du er nødt til at få en forståelse af sprogets kulturelle sammenhæng, så vel som at løsne din tunge ved at tale fransk i alle mulige situationer. Det er her, hvor vores fransk kursus kommer ind i billedet. På vores sprogskole i Nice eller Paris, vil du naturligvis blive udsat for sproget mange gange hver dag. Men vi overlader ikke noget til tilfældighederne. Vi organiserer daglige udflugter, så du kommer ud på gaderne og blander dig med medstuderende og de lokale. Om du leder efter et hold for fransk for begyndere eller er allerede er øvet i det franske sprog, vil et franskkursus i udlandet hjælper dig til at få dine sprogfærdigheder op på et nyt niveau.

Lær fransk i udlandet

Lige meget om du vælger at bruge en ferie på at tage et par uger på franskkursus eller gerne vil bruge et helt år på at fokusere på din franskundervisning, sikre vi at kommer hjem med et hav gode minder i tasken sammen med en lang større selvtillid til at snakke fransk. Vi kombinerer nye digitale undervisningsmidler med velkendt klasseundervisning og udflugter for at sikre at du for det maksimale ud dit kursusophold i Frankrig. Vi vil gerne hjælpe dig med at opfylde dine ønsker, og kan også arrangere praktikophold og muligheder for at arbejde som frivillig under dit fransk kursus.

Lær fransk med EF og sammensæt dit kursus lige som du ønsker det.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.