Frankrig

Sprogskole i Nice

Sprogskole i Nice
4.8
525
(525 bedømmelser)
4.8

Hvis du leder efter en moderne og venlig sprogskole i Nice kun få minutter fra stranden, har du hermed fundet det rette sted. Vores sprogskole i Nice har alt det du behøver for at lære perfekt fransk - erfarne undervisere, små klasser, individuel opmærksomhed og meget mere.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Frankrig
By: Nice

Sprogskole i Nice

Vores sprogskole i Nice ligger lige midt i byen. Her kan du nyde det milde klima året rundt fra sprogskolens terasser eller slappe af i den hyggelige opholdsstue mellem timerne. Når dagens undervisningen er forbi, er du kun ganske få skridt fra stranden. Her kan du tale med dine venner og de lokale, mens du dypper tæerne i Middelhavet og skuer ud mod de hvide sejl på det blå vand. Det er svært at tro, livet kan være så godt, når man studerer seriøst ved en velanset sprogskole i Nice. Men den er god nok. Der er en smule eventyr over Nice.

Rig på kultur

Tager du på sprogskole i Nice vil du hurtigt opleve, at det ikke kun er strandene, der er i absolut top. Nice er også hjemby for et anerkendt operahus samt en charmerende gammmel bydel med smukke torve og majestætisk, italiensk-inspireret arkitektur. Og så er der Promenade des Anglais med luksus hotellerne og udsigten over vandet. Og det berømte karnival, der har fundet sted hvert år siden middelalderen og i dag tiltrækker folk fra hele verden. Et ophold på vores sprogskole i Nice byder på meget mere end franskundervisning – og vi skal nok sørge for, at du får tid til at få det hele med.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.