Lær fransk hurtigt og passende på en sprogskole i Frankrig, hvor du vil lære om både sproget og kulturen. Vores skoler i Paris og Nice er placeret midt i centrum omgivet af butikker, restauranter og offentlige transportmidler. Så se på vores muligheder og find din sprogskole i Frankrig i dag.

vælg aldersgruppe

EF Sprog i Udlandet

16+ år
2-24 uger

Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 54 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.

Destination: Frankrig
By: Nice, Paris

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder

Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.

Destination: Frankrig
By: Nice, Paris

EF Sprogrejser

14-17 år
2-4 uger
i gruppe

Tag til udlandet nu til sommer med en ledsaget gruppe af teenagere på din egen alder til en EF Global Village.

Destination: Frankrig
By: St. Raphael

Sprogskole i Frankrig

At studere på en skole i Frankrig er en drøm som mange deler, og der er ingen grund til at det blot skal forblive en romantisk tanke. Uanset om du fortrækker den energifyldte storbyatmosfære i Paris, eller det afslappede strandmiljø i Nice, vil en EF sprogskole i Frankrig få dig til at tale fransk mere naturligt. Og som det officielle sprog for 29 lande, er fransk et sprog som er værd at lære. Så pak din baret og dit bedste silketørklæde og gør dig klar til at lære kærlighedens sprog. Enhver EF sprogskole i Frankrig tilbyder et bredt udvalg af kurser, som alle kan tilpasses individuelt. Det betyder at vi kan hjælpe dig, lige meget om du er ung og drømmer om at opleve det franske studieliv for nogle uger, eller du er professionel og søger at forbedre dine kompetencer på vores skoler i Frankrig. Der vil med sikkerhed være et kursus der passer dine mål og din tidsplan, så der er ingen undskyldning.

Fashionabel strand eller trendy by

Det er nemt at beslutte at studere på en sprogskole i Frankrig - men det er ikke ligeså nemt at vælge mellem vores to fantastiske steder. Kendt som Byen af Lys, er Paris en drømmeagtig baggrund for at gå på sprogskole i Frankrig. Byen er fyldt med fine gourmet restauranter og lækre cafeer og konditorier, mange tæt placeret på skolen. Nice, på den anden side, tilbyder en luxuriøs strandoplevelse på Middelhavets Kyst. Lær fransk i skolen og brug al din fritid til at slappe af i solen på den franske Riviera - når du tager hjem, vil du uden tvivl savne charmen. Selvom det er svært at vælge, skal du ikke fortvivle - Vi tilbyder masser af aktiviteter og udflugter som du kan tilføje til dit sprogskoleophold i Frankrig, så du helt sikker kan nå at se, smage og opleve det hele.

Browse for mest populære destinationer

<