Fransk

Fransk for begyndere

Fransk for begyndere
4.4
1024
(1.024 bedømmelser)
4.4

Vil du gerne lære at tale kærlighedens sprog, som fransk siges at være? Så er et sprogkursus i fransk for begyndere det rette for dig. Studér fransk med EF, og lær at tale sproget i bedst mulige omgivelser i Paris eller Nice. Vores kurser i fransk for begyndere starter hver mandag, og sikrer dig sproglige selvtillid på fransk.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Frankrig
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Frankrig

Udforsk vores destinationer

Vores fransk kurser for begyndere er mere en bare fransk

Et givende kursus er praktisk og engagerer eleven. Når du tager på et kursus i fransk for begyndere møder du fransktalende mennesker, og du vil lære deres kultur at kende. Når du læser et kursus i fransk for begyndere, vil du komme på en fantastisk rejse. Du vil få nye venner, du vil lære en masse fransk, og du vil kunne bruge dit nye ordforråd lige så snart, du træder uden for en dør i Frankrig. Vores mere end 50 års erfaring har vist os, at man lærer bedst ved at bruge sproget i praksis. Så når du aktivt får mulighed for at bruge dit nye sprog, lærer du bedre. Vi sikrer, at du befinder dig i en indlæringscirkel under hele dit forløb på dit kursus i fransk for begyndere.

Mere end bare et fransk kursus for begyndere

Det er ikke kun i klasselokalet, du vil kunne bruge dit nye fransk. Med EF bliver du tilbudt en masse udflugter fx til Disneyland Paris, Venedig eller Monte Carlo. Derudover kan du også bruge dine eftermiddage, aftener og weekender på at tage i biografen, shoppe, se en fodboldkamp og måske endda besøge Eiffeltårnet. På EF’s skole, hvor du lærer fransk for begyndere, er der gåafstand til butikker og museer – ja endda nogle hyggelige caféer, så der er masser af mulighed for at bruge det, du har lært på kurset.

En mening med fransk kurset for begyndere

Det er ikke nok at kunne fransk grammatik til ug. Det kræver også en forståelse af hvordan sproget hænger sammen kulturelt, så du ved, hvornår det passer ind at sige hvilke ting. Og netop dette kan vores fransk for begyndere kursus hjælpe dig med. På EF’s skoler i Nice eller Paris, vil du komme til at tale sproget flere gange hver eneste dag. Der er også daglige udflugter, så du kommer til at rende ind i de lokale og arbejde sammen med dine medstuderende på kurset i fransk for begyndere. Kurset vil altså få dit fransk op på et helt nyt niveau.

Tag til udlandet

Vi har kurser i fransk for begyndere hele året. Så hvad end du vil afsted et par uge, eller du har mulighed for at tage af sted i en længere periode, så har vi et kursus, der passer til lige netop dig. Du bliver testet inden afgang, så vi sikrer du er i den helt rigtige klasse, på det helt rigtige niveau. Så det er bare med at tage af sted på et kursus i fransk for begyndere og lær sproget i kærlighedens by.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.