Et godt sprogkursus i japansk, kombinerer selvfølgelig en mestring af sproget med en kulturel forståelse. Det kan være nemt nok at forsøge at lære japansk hjemmefra, men for at få en meningsfuldt forståelse af japansk kultur og historie, er det bedre at rejse til Japan og få undervisningen midt i landets hektiske hovedstad. Studer japansk med EF og oplev at uanset hvor længe dit kursus varer, vi vil hjælpe dig til at tale japansk med mere selvtillid.

vælg aldersgruppe

EF Sprog i Udlandet

16+ år
2-24 uger

Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 54 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.

Destination: Japan

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder

Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.

Destination: Japan

EF Sprogrejser

14-17 år
2-4 uger
i gruppe

Tag til udlandet nu til sommer med en ledsaget gruppe af teenagere på din egen alder til en EF Global Village.

Destination: Japan

Japansk Sprogkursus

Du vil fordybe dig i landets sprog både inden- og udenfor klasseværelset, når du begynder på vores sprogkursus på japansk. Der er mange forskellige niveauer for et sprogkursus på japansk, hvilket garanterer, at du finder et, der passer til netop dig. Vi har både japansk undervisning for øvet, men fokusere også på særlige hold med alt fra japansk for begyndere til intensive kurser som vil få dig op på ekspert niveau på ingen tid. Lær japansk med os og dine sprogevner vil forbedres markant på et studie i Japan, uanset som du ønsker et længere ophold med fokus på den fulde fordybelse i landet eller bare ønsker at forbinde studiet med en længere ferie. Vi kan hjælpe dig med at forberede dig til dine eksamener eller fokusere på bestemte emner, som du interesserer dig for. Mulighederne er uendelige på et japansk sprogkursus med EF!

Et japansk kursus er en sikker investering

Der er ingen tvivl om at tage et sprogkursus på japansk er en virkelig god investering for fremtiden, da det er sproget fra verdens tredje største økonomi. Japansk er ikke kun smukt. Kulturen er også fascinerende, og der er et stort antal uddannelses- og karrieremuligheder for dem, der lærer at tale sproget. Du kan selv begynde at undervise i japansk, du kan blive oversætter eller arbejde med økonomi og meget, meget mere. Vores sprogkurser på Japansk kan hjælpe dig til at nå dine sprogmål, mens du får en fantastisk oplevelse i Japan. Lær japansk i Japan - Der er intet, der kan sammenlignes med det.

Browse for mest populære destinationer