Sprogkursus på japansk

Sprogkursus på japansk
4.7
1242
(1.242 bedømmelser)
4.7

Et godt sprogkursus i japansk, kombinerer selvfølgelig en mestring af sproget med en kulturel forståelse. Det kan være nemt nok at forsøge at lære japansk hjemmefra, men for at få en meningsfuldt forståelse af japansk kultur og historie, er det bedre at rejse til Japan og få undervisningen midt i landets hektiske hovedstad. Studer japansk med EF og vi vil hjælpe dig til at tale japansk med mere selvtillid.

Sprogkursus på japansk

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Japan
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Japan
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Japan
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Japan

Udforsk vores destinationer

Japansk Sprogkursus

Du vil fordybe dig i landets sprog både inden- og udenfor klasseværelset, når du begynder på vores sprogkursus på japansk. Der er mange forskellige niveauer for et sprogkursus på japansk, hvilket garanterer, at du finder et, der passer til netop dig. Vi har både japansk undervisning for øvet, men fokusere også på særlige hold med alt fra japansk for begyndere til intensive kurser som vil få dig op på ekspert niveau på ingen tid. Lær japansk med os og dine sprogevner vil forbedres markant på et studie i Japan, uanset som du ønsker et længere ophold med fokus på den fulde fordybelse i landet eller bare ønsker at forbinde studiet med en længere ferie. Vi kan hjælpe dig med at forberede dig til dine eksamener eller fokusere på bestemte emner, som du interesserer dig for. Mulighederne er uendelige på et japansk sprogkursus med EF!

Et japansk kursus er en sikker investering

Der er ingen tvivl om at tage et sprogkursus på japansk er en virkelig god investering for fremtiden, da det er sproget fra verdens tredje største økonomi. Japansk er ikke kun smukt. Kulturen er også fascinerende, og der er et stort antal uddannelses- og karrieremuligheder for dem, der lærer at tale sproget. Du kan selv begynde at undervise i japansk, du kan blive oversætter eller arbejde med økonomi og meget, meget mere. Vores sprogkurser på Japansk kan hjælpe dig til at nå dine sprogmål, mens du får en fantastisk oplevelse i Japan. Lær japansk i Japan - Der er intet, der kan sammenlignes med det.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.