Sprogkurser

Sprogkursus i Australien

Sprogkursus i Australien
4.9
802
(802 bedømmelser)
4.9

Hvis du leder efter eventyr, hvorfor så ikke tage et sprogkursus i Australien? Australien tilbyder den perfekte blanding af spænding og afslapning i alt fra de solrige kyster ved Bondi Beach til den rå outback. Vores engelsk sprogkursus i Australien fokuserer på kommunikation, så du vil være i stand til at tale med australiere på ingen tid. Vi har sprogkurser i både Perth, Brisbane og Sydney.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth

Sprogkursus Australien

Tag et sprogkursus i Australien og forfin dine sprogfærdigheder, mens du nyder landets kultur. Du kan vælge mellem flere spændende steder over hele Australien. Som Australiens hovedstad og største by, er Sydney stedet at ta' til hvis du søger en pulserende metropol med masser af underholdning og et aktivt forretningsmiljø. Brisbane er en anden populær destination for et sprogkursus i Australien, og med verdens første kirkegård for koalaer, er du helt sikker på at få en helt original oplevelse i udlandet. Vi har også sprogkurser for voksne i Perth på vores nye, centrale skole, og korte kurser for unge, som ønsker at tage på sprogrejse til Cairns. Uanset hvor i Australien du beslutter dig for at tage hen for dit engelskkursus, vil du vende hjem med glade minder om dette solrige kontinent.

Lev livet 'Down Under'

Selvom det kan synes fjernt, har Australien én af verdens førende økonomier, hvilket gør det til et perfekt sted til at tage et kursus i engelsk. Nogle af verdens mest livlige byer, findes i Australien. Uanset om du elsker det udendørs og vil udforske the Outback, eller er et bymenneske på udkig efter kultur og mode, er der noget for alle her. Ved at tage et sprogkursus i Australien, vil du forbedre dine evner for at kommunikere, mens du lever i et land fyldt med muligheder og friske idéer. Og hvem véd? Måske vil den tid du tilbringer i Australien, inspirere dig til at starte i en ny retning.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.