Australien

Sprogkursus i Sydney

Sprogkursus i Sydney
4.7
602
(602 bedømmelser)
4.7

Som én af verdens kulturelt og etnisk set mest mangfoldige byer, pulserer Sydney med historie, natur, kultur, kunst, mode, mad, design og mere. Vores sprogkursus i Sydney, lader dig kombinere dine studier med rejser og udforskning af denne forbløffende mangfoldige by.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Australien
By: Sydney
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Australien
By: Sydney
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Australien
By: Sydney
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Australien
By: Sydney

Sprogkursus i Sydney

Både studerende og arbejdende vil have stor gavn af et sprogkursus i Sydney, Australiens største og mest farverige storby. Sydney er en multietnisk by med et sprudlende kulturliv, omgivet af skønne strande. Tag på sprogkursus i Sydney og oplev en ungdommelig by, der tiltrækker studerende fra hele verden. Godt nok er Australien så langt væk fra Danmark, man overhovedet kan komme. Men der findes én tryg måde at opleve dette spændende land på: nemlig et sprogkursus i Sydney med os.

Et helt unikt sted

De fleste er bekendte med Australiens usædvanlige dyreliv: kænguruer, koalaer og wallabyer, der ikke findes andre steder i verden. De fleste har også hørt om outbacken, hvor man kan gå i dagevis uden at se tegn på mennesker. Men landet "downunder" er meget mere end dyreliv og vild natur. Det er også et land med et rigt kulturliv og mange spændende byer. Tag på sprogkursus i Sydney og oplev det bedste Australien har at byde på. Her kan du se det storslåede oparahus, tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon. Du kan gå på museer, spise middag ved havnen og lære at surfe. En ting er sikkert: du vender hjem fra vores sprogkursus i Sydney med et bedre engelsk og uforglemmelige minder fra et unikt sted langt væk hjemmefra.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.