Sprogrejser til Italien

Sprogrejser til Italien
4.5
913
(913 bedømmelser)
4.5

Tag på en sprogrejse i Italien for at opfriske dit italienske og se samtidig de smukke seværdigheder i Rom. Vores sprogrejser giver dig en perfekt blanding af klasseundervisning og hverdagssituationer, hvor du får rig mulighed for at øve sproget. Mindre klasser og individuel opmærksomhed er kendetegnende for en hvilken som helt sprogrejse i Italien med os.

Sprogrejser til Italien

Sprogrejser til Italien

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Italien
By: Rom
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50 + år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Italien
By: Rom

Udforsk vores destinationer

Sprogrejse til Italien

Du kommer til at elske Roms smittende energi på vores sprogrejse til Italien. Efter undervisningen, som foregår i hjertet af byen, kan du begive dig ud og besøge små caféer, kirker, museer, butikker og parker med dine medstuderende, mens i prøver jeres italienske sprog af. Mere en 200 års historie, kunst og musik venter bare på, at du vil nyde det. Bare forestil dig at komme på en guidet tur i det gamle Forum i Italien i løbet af din sprogrejse til Italien. Rom er også en moderne by, som byder på masser af events, festivaler og koncerter. Der er ingen bedre måde at lære byen at kende på, end ved at kaste dig ud i sproget og kulturen. En sprogrejse til Italien har både noget for unge og voksne.

Tusind muligheder for at rejse rundt

Hvis du tager på ekskursioner udenfor byen på vores sprogrejse til Italien, vil du hurtigt nyde dette historiske og smukke land. Sip en frisk Pinot Grigio på en vingård i Alto Adige området eller nyd en friskfanget fisk i havnebyen Civitavecchia. Tag på en gondolertur i Venedig eller oplev en opera i Napoli. Du kan sågar få en ven til at tage et billede af dig, mens du prøver at rette tårnet i Pisa op. Vores sprogrejse til Italien kan tilbyde dig masser af muligheder for spændende rejser, hvis du vælger et program med færre undervisningstimer. Du kan også vælge at rejse, når du er færdig med sprogkurset og er mere tryg ved at tale italiensk.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.