Sprogrejser til Rom

Sprogrejser til Rom
4.5
525
(525 bedømmelser)
4.5

Snak italiensk hver dag i et spændende og aktivt miljø på en af vores sprogrejser til Rom. Vores sprogrejser til Rom kombinerer innovative italiensk lektioner som bruger den nyeste teknologi med fritid hvor du kan øve sproget på udflugter i byen med alle dine nye venner.

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Italien
By: Rom
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Italien
By: Rom

Sprogrejser til Rom

Gratis brochure

Sprogrejser til Rom

Den bedste måde at lære italiensk på er ved at tage på en af vores sprogrejser til Rom. Et ophold i Rom er som at gå rundt i et levende museum. Med over to tuinde års historie er byen fuld af antikke bygninger, torve og ruiner. De er en lige så naturlig del af den romerske hverdag som dobbeltparkerede Fiat-biler med buler. På vores sprogskole bliver du undervist i små hold, så du kan få den opmærksomhed, du har brug for. Dermed vil selv en nybegynder hurtigt være klar til at bevæge sig rundt i Roms gader på egen hånd – på italiensk, vel at mærke. De venlige romere er altid klar til at fremvise de hyggeligste caféer, deres smukke, gamle kirker og de betagende landskaber, der omkrandser byen. Tag på en af vores sprogrejser til Rom og forelsk dig i denne smukke by.

Oplev det autentiske Italien

På vores sprogrejser til Rom får du indsigt i det autentiske Italien. Rom besøges af et hav af turister, men få af dem trænger dybere end de mest gængse turistattraktioner. Vores mål er at lære dig italiensk, så du kan tage det næste skridt og opleve det sande Italien. Vores sprogrejser til Rom er en kombination af individuelt tilpasset sprogundervisning, udflugter i Rom med vores lokalkendte personale samt fritid, hvor du på egen hånd går på opdagelse i den evige stad.