Sprogrejser på engelsk

Sprogrejser på engelsk

Hvis du virkelig ønsker at tale perfekt engelsk, er der ingen bedre måde end ved at tage på en af vores sprogrejser på engelsk. Ligemeget om du tager en måned på Malta eller et år i Australien, så vil du vende hjem med en helt nyfundet selvsikkerhed. Se vores store udvalg af sprogrejser på engelsk og find det program, der er perfekt til netop dig.

vælg aldersgruppe

EF Sprogrejser

10-14 år
2-4 uger
i gruppe

Gør din første udlandsrejse til en fantastisk oplevelse! Et program med undervisning, masser af aktiviteter og opsyn.

Destination: England, USA, Malta

EF Sprogrejser

14-17 år
2-4 uger
i gruppe

Tag til udlandet nu til sommer med en ledsaget gruppe af teenagere på din egen alder til en EF Global Village.

Destination: England, USA, Canada, Malta, Australien

EF Sprog i Udlandet

16+ år
2-24 uger

Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 52 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.

Destination: England, USA, Canada, Malta, Australien, Irland, New Zealand, Singapore, Sydafrika

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder

Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.

Destination: England, USA, Canada, Malta, Australien, Irland, New Zealand, Singapore, Sydafrika

Sprogrejser på engelsk

Engelsk er ét af de mest udbredte sprog i verden og ville du ikke gerne kunne tale det med lethed? Uanset om du ønsker at tale engelsk for at fremme din uddannelse eller sætte gang i din karriere, er sprogrejser på engelsk den bedste måde at lære sproget på. Nøgle-elementerne, som gør sprogrejser på engelsk til en succes, er at mens du hver dag studerer i små grupper, så bruger du også hele tiden dit engelsk når du udforsker værtsbyen og møder nye mennesker. At ha' en samtale med en nabo eller kigge rundt i en butik, er ikke ligegyldige på sprogrejser på engelsk i et fremmed land. Du vil lære engelsk hvert et skridt på vejen.

At vælge en destination

Du véd at du vil på en af vores sprogrejser på engelsk, men hvor vil du tage hen? Singapore? Canada? England? Vi har sprogrejser på engelsk til lande over hele verden, fra Sydafrika til USA. Uanset hvilket land du vælger, vil du kunne bo hos en værtsfamilie i deres hjem, eller i én af vores studie-boliger med klassekammerater fra andre lande. Hvis du beslutter dig for et hjemmeophold, vil du fordybe dig i din destinations sprog og kultur, idet du deler familiens daglige liv. Hvis du foretrækker at bo sammen med andre studerende, vil du og dine nye venner kunne øve sproget, mens i udforsker. Det er så spændende at planlægge sprogrejser på engelsk.