Sprogrejser til Australien

Sprogrejser til Australien
4.5
739
(739 bedømmelser)
4.5

En sprogrejse til Australien er et uglemmeligt eventyr. Australien har ekstremerne i alt fra solrige strande til øde ørkenlandskaber. Uanset hvilken sprogrejse til Australien du vælger, så kan du være sikker på, at vi giver dig det højeste niveau af professionalisme og oplevelser.

Sprogrejser til Australien

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth

Sprogrejse til Australien

Når du lærer engelsk på en sprogrejse til Australien, vælger du at forbedre dine studier eller karriere, mens du udvider dine kulturelle horisonter. Du kan nyde landskabet med kænguruer og koalaer, snorkle i the Great Barrier Reef, eller ta' til en open-air koncert i én af Australiens storby-musikfestivaler. Sammen med din engelskundervisning vil du åbne dig for en kultur, som er solidt rodfæstet i Australiens berømte varme velkomst. Du kan adoptere de australske vaner du har lyst til, lære nogle af de lokale udtryk, og prøve alle mulige slags populær mad. En sprogrejse til Australien er virkelig en oplevelse, som vil åbne dit sind.

Hvor skal du studere?

På din sprogrejse til Australien, kan du vælge imellem at studere på flere forskellige skoler, afhængig af din alder og det program du ønsker at følge. Brisbane er berømt for sine utrolige strande, så hvis du gerne vil nyde solen og havet mens du studerer, er Brisbane et stærkt valg. Sydney er Australiens største by, og har en overflod af alt fra kunst til shopping, perfekt til den studerende som er mere bymenneske. Cairns er for de yngre studerende som ønsker at have en sjov og anderledes sprogrejse sammen med andre jævnaldrende, mens Perth er vores helt nye sprogrejse destination til alle som ønsker at opleve den australske delstat, Western Australia. Uanset valg af by for din sprogrejse til Australien, kan du regne med professionalisme og seriøs engelskundervisning. Du får en fyldt tidsplan med udflugter og aktiviteter, og masser af interessante klassekammerater fra hele verden.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.