Sprogrejser til Sydney

Sprogrejser til Sydney
4.5
658
(658 bedømmelser)
4.5

Forstærk dine færdigheder i engelsk, mens du lever i én af verdens mest forbløffende byer, på vores sprogrejser til Sydney. Operahuset i Sydney og Sydney Harbour Bridge er så smukke, at de måske vil forfølge dig i dine drømme. Kom til Australien, hvor sprogrejser til Sydney venter dig.

Sprogrejser til Sydney

Sprogrejser til Sydney

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Australien
By: Sydney
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Australien
By: Sydney
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Australien
By: Sydney
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Australien
By: Sydney

Sprogrejser til Sydney

Den bedste måde at lære et fremmed sprog på er ved at omgive sig med sproget fra morgen til aften, dag efter dag. Derfor er sprogrejser til Sydney en uhyre effektiv måde at lære engelsk på. På sprogskolen modtager du undervisning af højste kvalitet og har adgang til vores moderne sproglaboratorium. Udenfor skolen kan du øve dit engelske i samtaler med venlige australiere – helt uden at det føles som lektielæsning eller skolegang. Australierne er et afslappet og imødekommende folkefærd, og du vil hurtigt føle dig hjemme blandt de lokale. Bestil en af vores sprogrejser til Sydney og du er allerede godt på vej til at tale ubesværet engelsk.

Skønt året rundt

Vil du lære engelsk i en smukt beliggende storby på den anden side af jorden? Så er vores sprogrejser til Sydney noget for dig. Sydney ligger på den australske østkyst og havet er en del af byen. Selv om det er en storby med knap fem millioner indbyggere, er der masser af grønne områder i byen. Sammenholdt med det milde klima året rundt betyder det, at der på vores sprogrejser til Sydney altid er gode muligheder for udendørs aktiviteter. Her findes også adskillige museer, for eksempel det australske museum, museet for moderne kunst og det australske maritime museum. I Sydney er der altid noget at tage sig til.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.