Sprogrejser

Sprogrejser til Irland

Sprogrejser til Irland
4.5
846
(846 bedømmelser)
4.5

Der er noget fortryllende over Irland: De tågede grønne bjerge, de kringlede gader i Dublin eller lyden af musik der siver ud fra en hyggelig pub. Vores sprogrejser til Irland løber i alt fra to uger til et helt år. Tag på en af vores sprogrejser til Irland og lad dig blive fortryllet.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Irland
By: Dublin

Udforsk vores destinationer

Sprogrejser til Irland

At studere engelsk på sprogrejser til Irland, giver masser af mening. Så mange berømte engelsktalende forfattere og digtere er irske. Jonathan Swift som skrev Gullivers Rejser, Samuel Beckett berømt for sinde skuespil, og Bram Stoker forfatter af Dracula, var alle irske ordsmede. Der var også de vise som Oscar Wilde, digteren William Butler Yeats, og James Joyce, som vendte op og ned på den litterære verden med værker som Ulysses og Finnegan's Wake. Irlands litterære historie er dyb og bred. På sprogrejser til Irland, vil du ha' mulighed for komme dybt ind under det engelske sprog og opleve den irske kultur helt tæt på.

At leve i Irland

Under vores sprogrejser til Irland, kan du vælge at bo hos en værtsfamilie. At deltage i din værtsfamilies liv, vil få dig til at fåle dig mere hjemme i sproget og kulturen. Uanset om i deler oplevelser over teen, eller fortæller røverhistorier på den lokale pub, vil dit engelsk forbedre sig i stor stil. Hvis du foretrækker at bo med mennesker på din egen alder, kan du vælge at dele en lejlighed eller et soverum med andre studerende fra rundt omkring i verden. Mens du og dine nye venner udforsker Dublin, vil du forstå hvad der gør sprogrejser til Irland så forskellige fra et engelskkursus derhjemme: det er Irlands magi som virker på dig.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.