Irland

Sprogrejser til Dublin

Sprogrejser til Dublin
4.6
551
(551 bedømmelser)
4.6

Sprogrejser til Dublin er din chance for at tale engelsk døgnet rundt i et spændende og internationalt miljø. Vores sprogrejser til Dublin kombinerer innovative engelsklektioner som bruger den nyeste teknologi, med fritid hvor du kan øve det engelske sprog med dine nye venner og de venlige mennesker i Dublin.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Irland
By: Dublin

Sprogrejser til Dublin

Dublin kombinerer moderne byliv med al den charme og historie, som irerne er så godt kendte for. Sprogrejser til Dublin vil skærpe dine engelskevner, mens du udforsker byen og lærer at finde rundt. Berømt for sin litterære tradition, er Dublin fyldt med pubber hvor store romaner blev skrevet, charmerende små sidegader og endda et leprechaun museum! Undervisningen du deltager i, som del af vores sprogrejser til Dublin, vil forberede dig til samtaler med din værtsfamilie, nye venner fra klassen og dublinere i snakke-humør, som du vil møde næsten alle steder.

Værdien af en sprogrejse

Det bedste ved sprogrejser til Dublin er, at det tillader dig at lære engelsk i sprogets kulturelle sammenhæng, hvilket udvider din forståelse og udvider dit ordforråd langt udover arbejdet i klassen. Vores klasser er små, og vores professionelle stab giver dig masser af personlig opmærksomhed, så du kan indlære grundigt og hurtigt. Under sprogrejser til Dublin, kan du bo hos en værtsfamilie fra Dublin, eller sammen med studerende fra hele verden på vores kollegier. Begge valg vil give dig nye venner, som du kan anvende dit engelsk sammen med, og du vil træne dine nye sprogfærdigheder endnu mere når du udforsker byen, ikke som turist men som rejsende. Du vil vokse på så mange områder.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.