Sprogrejser til Canada

Sprogrejser til Canada
4.7
778
(778 bedømmelser)
4.7

Sprogrejser til Canada vil opfriske dit engelske sprog, mens du samtidig kan opleve den fantastiske mangfoldighed, som landet tilbyder. Vi har sports- og aktivitetsrejser, grundlæggende engelskrejser, samt mange andre muligheder. Kig på vores sprogrejser til Canada og find det bedste program til dig.

Sprogrejser til Canada

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver

Sprogrejser til Canada

Når du studerer engelsk på sprogrejser i Canada, vil det at lære engelsk udvide dine muligheder, mens livet i en anden kultur vil udvide dine horisonter. Uanset om du vælger at studere i British Columbia's vidunderlige landskaber på Stillehavskysten, eller den store stemningsmættede by Toronto, vil sprogrejser i Canada tage dig på et eventyr, som vil udfordre dit sind og åbne dine øjne. Så på din næste ferie, anvend tiden godt ved at tage til udlandet for at forbedre dine engelskfærdigheder og oplev livet i udlandet med vores sprogrejser til Canada.

Vedvarende fremskridt

Det er altid en rejse at lære et nyt sprog, men når du rejser i udlandet hvor sproget bliver talt som modersmål, bliver det et eventyr. Du lærer ikke kun ordforrådet og grammatikken, du bliver ført ind midt i et nyt levende miljø, og er nødt til at tilpasse dine vaner til dette. Sprogrejser til Canada vil ruske dig til live, vende op og ned på dig og trække dig ud af din komfort-zone. Det er den totale forandring af omgivelserne, som vil åbne dig for at mestre engelsk, selvom du kæmpede med det derhjemme. Uanset hvor du sidder fast, vil sprogrejser til Canada få dig ud af det, og tilbage på sporet med at tale engelsk.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.