Canada

Sprogrejser til Vancouver

Sprogrejser til Vancouver
4.4
562
(562 bedømmelser)
4.4

På vores sprogrejser til Vancouver kan du prøve at bo nær en af de smukkeske vildmarker i verden. Du kan se majestætiske spækhuggere fra en kayak eller stå på ski i charmerende Whistler. Byen er fantastisk, og du vil huske vores sprogrejser til Vancouver resten af livet.

Sprogrejser til Vancouver

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: Vancouver
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Canada
By: Vancouver
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: Vancouver
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: Vancouver

Sprogrejser til Vancouver

Tag med på en af vores sprogrejser til Vancouver, hvor du får to og betaler for én: et spændende eventyr og en fremragende studieoplevelse. Alle vores sprogkurser er flexible, så du kan planlægge et forløb, der passer til din tidsplan og dine ambitioner. Uanset om du er her to uger eller et helt år, kan du være sikker på at modtage førsteklasses sprogundervisning. Vores erfarne lærere er trænet i at skabe et interaktivt og sjovt klasseværelse og i at benytte moderne teknologi i undervisningen. Fokus er på at lære dig at tale engelsk, blandt andet ved hjælp af samtaleøvelser med dine medstuderende. På vores sprogrejser til Vancouver bliver du hurtigt klar til at øve dit engelske udenfor skolens trygge rammer og tage på eventyr i Canada.

Lær engelsk på den sjove måde

Tag med på en af vores sprogrejser til Vancouver, hvor vi har så mange forskellige kurser, at du kan designe dit helt eget individuelle undervisningsforløb. Du kan vælge et intensivt forløb med mange undervisningstimer eller et forløb med mere fritid til oplevelserne udenfor skolen. Du kan deltage i skolens aktiviteter og udflugter, eller du kan gå på opdagelse på egen hånd. Her er det dig, der bestemmer. På vores sprogrejser til Vancouver lærer du engelsk hele tiden. Når du er på skitur med dine venner, vandrer i bjergene eller slapper af på stranden. Hvad kunne være bedre?

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.