Sprogrejser til Toronto

Sprogrejser til Toronto
4.6
485
(485 bedømmelser)
4.6

Vores sprogrejser til Toronto giver dig muligheden for at lære det engelske sprog med et af de venligste folkefærd i hele verden - canadiere! Du kan se den smukke Lake Ontario og fra hele byen kan du skimte CN-tårnet rage mod himlen. Du vil aldrig glemme dine oplevelser fra vores sprogrejser til Toronto.

Sprogrejser til Toronto

Sprogrejser til Toronto

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: Toronto
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: Toronto
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Canada
By: Toronto
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: Toronto

Sprogrejser til Toronto

Uanset om du vil lære engelsk for sjov, eller om du vil fremme dine ambitioner om en international karriere, vil en af vores sprogrejser til Toronto hjælpe dig godt på vej. Toronto er Canadas styørste by og er hjemsted for en lang række højteknologiske virksomheder indenfor medier, telekommunikation og IT. Her kan du finde inspiration og skabe kontakter, der kan komme dig til gavn i fremtiden. Toronto er også hjemsted for adskillige universiteter, så du har nem adgang til oplysninger om at studere i udlandet. Tag med på vores sprogrejser til Toronto, hvor dørene til fremtiden åbner sig.

En venlig storby

Vores sprogrejser til Toronto tager dig med til en af nordamerikas mest imødekommende storbyer. Her kan du lære om Canadas historie og kultur på the Royal Ontario Museum, eller se mere end 5000 dyr i byens zoologiske have. Du kan også gå på kunstmuseer med udsillinger af alt fra verdensklasse moderne kunst til værker af indfødte inuitter. I Toronto er det nemt at komme omkring, da byen har et veludviklet offentligt transportsystem bestående af undergrundsbaner, tog, busser og sporvogne. Vores sprogrejser til Toronto giver dig mulighed for at lære engelsk i en dynamisk og venlig storby.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.