Sprogrejser til Singapore

Sprogrejser til Singapore
4.3
960
(960 bedømmelser)
4.3

Tilmeld dig en af vores sprogrejser til Singapore og udforsk denne pulserende og internationale by. Singapore tilbyder mange oplevelser med alt fra de bedste shoppesteder i Asien til de hvide sandstrande. Sprogrejser til Singapore vil forbedre dit engelske sprog igennem vores innovative læringsmetoder og små klassesammensætninger.

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Singapore
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Singapore
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Singapore
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Singapore

Sprogrejser til Singapore

Gratis brochure

Sprogrejser til Singapore

Sprogrejser til Singapore er perfekte, hvis du ønsker at lære engelsk i et eksotisk rejsemål. Denne bystat har arv som britisk koloni og en blanding af forskellige kulturer, inklusiv kinesisk, indisk, arabisk, og malaysisk. Sprogrejser til Singapore vil give dig masser af tid til at udforske byens etniske kvarterer, og tid til noget af verdens bedste shopping. Du vil modtage engelskundervisning i små klasser, hvor underviserne vil kunne give dig den individuelle opmærksomhed, som du har brug for. Sprogrejser til Singapore lover at være den perfekte blanding af sprogindlæring, kultur, og sjov.

Attraktioner for studerende i Singapore

Der er masser at se udenfor klasselokalet, på sprogrejser til Singapore. Når du ikke aktivt studerer engelsk, så brug dine sprogfærdigheder til at afprøve forskellige etniske madretter, udforske Bras Basah's koloniområde, "shop till you drop" ved Marina Bay, eller slap af på de hvide sandstrande på de omgivende øer. Sprogrejser til Singapore blander klasseundervisning med aktiviteter, udflugter og fritid, for at hjælpe dig med at lære engelsk, og udforske den lokale kultur og natur, mens du anvender og forbedrer dine engelskfærdigheder. Byens mangfoldige attraktioner, gør Singapore til et fantastisk valg for en sprogrejse.