Konfirmationsgave

Konfirmationsgave
4.8
1586
(1.586 bedømmelser)
4.8

Det kan være rigtig svært at finde den helt rette konfirmationsgave. Et bud på den ideelle oplevelsesgave, der udvikler konfirmanden både socialt og fagligt, kunne være en EF Sprogrejse - en fantastisk mulighed for de unge at træde ind i voksenlivet. De unge vil omgås andre internationale elever, komme tættere på nye kulturer og opleve verden under trygge rammer. Som EF elev man møder jævnaldrende unge, og får nye venskaber for livet.

Konfirmationsgave

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand

Den ultimative konfirmationsgave - en EF Sprogrejse!

Sprogrejserne kombinerer undervisning med spændende aktiviteter samt udflugter til kulturelle seværdigheder og nærtliggende storbyer, og vores kursusledere vil tage sig af eleverne under hele opholdet. Vi har stor fokus på indlæringen, hvor eleverne vil udvikle deres sprogkompetencer, men vi er også med til at give eleverne øget selvtillid i engelsk, fransk, tysk, spansk eller japansk. Det er samtidig en perfekt mulighed for konfirmanden for at forberede sine sprogkundskaber inden afgangseksamen. En sprogrejse er en sjov og anderledes konfirmationsgave, der giver minder for livet.

Forslag til konfirmationsønsker og destinationer

  • Lær spansk i Malaga mens du oplever det bedste, byen har at byde på. Gå på opdagelse i de hyggelige gader med toppede brosten, og de lækre butikker og caféer ved stranden.
  • Tag til Florida ”The Sunshine State” hvor du kan nyde vejret og den varme gæstfrihed. Er du til spænding, vil du elske muligheden for at opleve områdets verdensberømte forlystelsesparker, og er du til outlet butikker, vil Florida være et rent paradis.
  • Oplev skønne Malta, som er en blanding af engelsk indflydelse og uimodståelig middelhavskultur, hvor strande og det klare blå hav gør øen til en af vores mest populære destinationer.
  • Rejs til Saint-Raphaël: den skjulte perle ved den franske riviera, gemt mellem maleriske bjerge og Middelhavets lange sandstrande – det perfekte sted at lære fransk. Nyd det krystalklare blå vand, og prøv nye typer vandsport som vindsurfing eller dykning i de nærliggende vige.

Bestil en gratis brochure her på siden eller ring til vores vejledere på 33 12 22 42 for mere information og booking.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.