Sprogrejser til Miami

Sprogrejser til Miami
4.6
540
(540 bedømmelser)
4.6

Du vil måske ikke tro på, at vores sprogrejser til Miami er et hårdt studie, fordi det vil føles utrolig meget som en ferie. Vores sprogrejser til Miami tilbyder utrolig god engelskundervisning samt masser af fritid efter undervisningen, så du kan nyde det fantastiske vejr og har mulighed for at se resten af Florida. Det er en utrolig behagelig måde at forbedre dit engelske sprog på.

Sprogrejser til Miami

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Miami
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Miami
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Miami
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Miami

Sprogrejser til Miami

Fænomenalt vejr er bare begyndelsen, på hvad Miami har at tilbyde. Denne verdensberømte by i det sydlige Florida har al den latinamerikanske pulserende energi, mangfoldige køkken og musik, men med et amerikansk islæt, man ikke kan tage fejl af. Sprogrejser til Miami er den perfekte måde at udforske denne enestående by. Hvor ellers kan du træne dit ordforråd over en cubansk kaffe om morgenen, ta' til stranden efter undervisningen, og danse til karibiske rytmer hele natten? Alle vores sprogrejser til Miami er designet til at få dig til at tale engelsk hurtigt og effektivt. Den eneste risiko? Efter at du har tilbragt tid i Miami, ønsker du måske aldrig at forlade byen.

At vælge den rigtige måde at bo på

Nu da du har besluttet dig for at tage på en af vores sprogrejser til Miami, skal du finde ud af hvor du vil bo! Vi tilbyder både værtsfamilieophold og studenter-boliger, til alle vores kurser i Miami. Et værtsfamilieophold, hos én af vores nøje udvalgte amerikanske familier, er en fantastisk måde at sikre dig, at du vil anvende dine nytilegnede engelskfærdigheder, så meget som muligt. Hvis du søger en sprogrejse, men også en smule mere uafhængighed under vores sprogrejser til Miami, er vores studenterboliger lige noget for dig. Moderne og centralt placeret, er de lige stedet for at øve engelsk med dine klassekammerater fra hele verden, og udforske Miami i dit eget tempo.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.