VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Sprogrejser på spansk

Hvis du er utryg ved at tale spansk, er der ingen bedre måde at ændre dette på end at tage en sprogrejse på spansk. Vores sprogrejse på spansk i Spanien eller Costa Rica kombinerer spanskundervisning med masser af muligheder for praktisk brug af sproget gennem gruppeekskursioner, sport og kulturelle besøg.

Sprogrejser på spansk
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: SpanienCosta Rica

Søg efter mest populære destinationer

Sprogrejse på spansk

Du vil måske have svært ved at vælge, hvor du skal tage hen på din sprogrejse på spansk. Barcelona har kosmopolitisk charme. Din undervisning foregår i Eixample distriktet, hvilket ligger tæt på både Sagrada Familia og La Rambla. Du vil elske mulighederne for samtaler med de lokale og medstuderende, mens du nyder restauranter eller går på opdagelse i små butikker. Men overvej også en sprogrejse på spansk til Madrid. I Spaniens hovedstad foregår vores undervisning i Salamanca distriktet, hvor du vil studere omgivet af historiske markeder og restauranter. Du kan prøve dine nye sprogevner af med andre studerende og dine nye venner til tyrefægtning, eller mens i lærer at danse flamingo.

Overvej en mulighed ved kysten

Malaga ligger på Spaniens Costa del Sol og er et lokkende sted til en sprogrejse på spansk. I Malaga kan du nyde varm solskin, og du kan se historiske bygninger, som nu huser charmerende butikker, caféer og restauranter. Her kan du virkelig øve dit spanske sprog. Du burde også overveje Playa Tamarindo på Costa Ricas stillehavskyst. Denne populære surferby vil charme dig med dens varme vibes og smukke sceneri. Du kan nyde undervisning udendørs i en nyrenoveret villa, hvor du har udsigt til den omkringliggende jungle. Her er også mulighed for frivilligt arbejde eller undervisning i den lokale madkultur. Alt dette kan blive en del af din sprogrejse på spansk.