Sprogrejser til Spanien

Sprogrejser til Spanien
4.6
787
(787 bedømmelser)
4.6

Besøg fødestedet for det spanske sprog på en af vores sprogrejser til Spanien. Forestil dig at rejse til sydens sol dele et sent aftenmåltid med venner på en god restaurant. Forestil dig derudover at læne dig tilbage i en liggestol på de solrige strande eller besøge mauriske paladser, alt imens du øver dit spanske sprog. Tilmeld dig en af vores sprogrejser til Spanien, og lad dine forestillinger blive til virkelighed.

Sprogrejser til Spanien

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Spanien
By: Malaga

Sprogrejser til Spanien

Sprogrejser til Spanien er en enestående mulighed for at blive bedre til spansk, mens du udforsker dette smukke land og dets kultur, køkken, og musik. Derudover vil du deltage i aktiviteter, udflugter, og have fritid på egen hånd til at udforske. Det er op til dig at designe den sprogrejse du ønsker, uanset om du allerede taler sproget på et højt niveau og er på udkig efter arbejde i Spanien, eller om du lige er begyndt og ønsker et program, hvor du kombinerer turisme med spanskundervisning. Uanset din profil, så har vi sprogrejser til Spanien der opfylder dine behov.

At vælge en by

Under vores sprogrejser til Spanien, vil du opleve Spaniens unikke blanding af tradition og modernitet. Barcelona er mere en boheme-by, med usædvanlig arkitektur, strande og sin helt egen kultur. Hvis du foretrækker feriestemning, vil du nyde Malaga, en smuk Andalusisk by med verdensberømt natteliv, alt godt fra havet, og solskin året rundt. Hvad du end vælger når du ønsker at deltage på en af vores sprogrejser til Spanien, vil benene blive fejet væk under dig af energien og varmen hos dine venlige, lokale værter. 

Hvad kan jeg forvente på en sprogrejse til Spanien?

Sprogrejser til Spanien byder på solskinsdage, smukke strande og fremragende middelhavsmad. Landet har i årevis været et af de mest populære feriemål i Europa, og det er der en god grund til: Spanierne er meget venlige og livsglade, og landet selv er mangfoldigt og kulturrig. 

En rejse til Spanien er en enestående mulighed for at lære spansk, mens du lærer dette smukke land og dets kultur, køkken og traditioner at kende. Fra sightseeing i det trendy Barcelona til en afslappende badeferie i det solrige Málaga - en rejse byder på noget for enhver smag. 

En EF sprogrejse til Spanien er alt andet end en almindelig skoleoplevelse - vi tilbyder fremragende spanskundervisning med valgfag som spansk historie, madlavning og musik samt spændende aktiviteter, udflugter og masser af fritid til at opleve Spanien fra en lokal befolknings synsvinkel. 

Inden kurset begynder, vil dit niveau blive vurderet gennem en test, så du kommer i en klasse med samme niveau. Og bare rolig: Hvis du føler, at du er over- eller underudfordret, vil vi naturligvis foretage de nødvendige justeringer. På denne måde lærer du i dit eget tempo. 

Lyder alt dette spændende? Hvad venter du så på? Find ud af vores forskellige muligheder og planlæg din individuelle sprogrejse i dag. En drøm om en afslappende og lærerig sommerferie venter på dig med EF! 

Hvorfor tage på en sprogrejse til Spanien med EF? 

Når du vælger at udforske Spanien med EF, vælger du verdens største private uddannelsesudbyder. Vores kurser i spansk er mere end blot en sprogrejse, du får er en fantastisk oplevelse, som du sent vil glemme. EF tilbyder dig i Spanien: 

  • Allround support: Fra rådgivning om de forskellige måder at lære spansk på i Spanien til tilrettelæggelse af din rejser og service på stedet. Du kan altid regne med vores kompetente teams. 
  • Mere end 55 års erfaring: Vi har arrangeret sprogrejser i over 55 år. Derfor er vi ikke kun fortrolige med procedurerne, men vi ved også, hvordan man håndterer problemer som f.eks. hjemve. Hos os er du altid i erfarne hænder, så du kan læne dig tilbage og slappe af, mens vi tager os af dine bekymringer. 
  • Fællesskabsånd: En EF-oplevelse er mere end blot en sprogrejse. Når du ankommer til Spanien, vil du opdage, at ingen er alene længe på vores sprogrejser. Fra dine klassekammerater, som hurtigt bliver nye venner, til vores venlige personale, EF er én stor familie, som sørger for, at du får den bedste tid i dit liv. 
  • 100 % EF: Uanset om det er vores personligt ledede sprogskoler og boliger i Spanien eller vores valg af værtsfamilier, vi bruger ikke tredjepartsleverandører. Det giver os mulighed for altid at tilbyde dig den højeste kvalitet. 
  • Effektive undervisningsmetoder: Vi har udviklet EF undervisningsmetoden sammen med forskere fra topuniversiteter for at give dig en fordybende læringsoplevelse og innovative teknologier. Teori og praksis smelter sammen gennem interaktive øvelser med den lokale kultur, som du oplever både inden og efter din sprogrejse til Spanien. 
  • Sikkerhed og fleksibilitet: At gøre din kursus behagelig er vores højeste prioritet. Derfor tilbyder vi dig et sikkerhedsnet med en høj grad af fleksibilitet med hensyn til ændringer. Vi træffer også altid de nødvendige foranstaltninger på stedet for at sikre, at du får en stressfri sprogrejse. 

Ofte stillede spørgsmål

Fra hvilken alder kan jeg tage på en sprogrejse til Spanien?

EF tilbyder kurser i spansk til Spanien for folk i alle aldre. Eleverne kan udforske Spanien, mens de lærer spansk, og får værdifulde sprogfærdigheder. 

Studerende eller studenter med studentereksamen har flere muligheder med et udlandssemester i Spanien eller et sabbatår i Spanien for at tage et ophold på en af sprogskolerne før, under eller efter videre uddannelse. 

Voksne og erhvervsfolk kan tilføje en sprogrejse til deres liste af kvalifikationer. Vi tilbyder også særlige spanskkurser for seniorer, der ønsker at lære en ny færdighed eller bygge på eksisterende viden - så der er virkelig noget for enhver smag.

Hvad er det særlige ved en EF sprogskole til Spanien?

På vores sprogskoler i Spanien er du omgivet af det spanske sprog døgnet rundt, så du vil bruge det i praksis hele tiden. Vi har to akkrediterede sprogskoler i Spanien, som begge er ideelt beliggende. De ligger tæt på berømte seværdigheder samt lokale butikker og restauranter, så du kan nemt tage ud at udforske før eller efter undervisningen. 

Begge EF skoler i Spanien har moderne faciliteter, herunder komfortable klasseværelser, opholdsrum for eleverne, medierum og et cafeteria. Innovativ teknologi og fællesområder giver dig den perfekte kombination af digitale læringsmuligheder og kontakt med andre elever. 

Teamet på stedet har stor erfaring og engagement over for eleverne. Aktivitetsledere er altid klar til at give tips til din sprogrejse i Spanien og har altid værdifuld viden om lokalområdet og kulturelle traditioner. 

Undervisningen ledes af erfarne og modersmålstalende lærere. Vi holder vores klasser små, så lærerne kan give dig masser af opmærksomhed og individuel støtte for at sikre hurtige fremskridt.

Hvilke typer af kurser er tilgængelige for mine kurser i spansk i Spanien?

Vi tilbyder spanske kurser i Spanien for alle niveauer. Du kan øve dig i sproget for at blive klar til en eksamen, genopfriske dine eksisterende kundskaber eller lære spansk fra bunden på et intensivt kursus. Hvad med at bruge en sprogrejse i Spanien til at forberede dig til en sprogprøve som DELE eller til at få erhvervserfaring gennem et ekstra praktikophold? 

Hos EF kan du finde sprogrejser, hvor du studerer spansk i blot et par uger i løbet af din ferie, samt kurser, hvor du bor i Spanien i et par måneder eller endda et helt år. 

Afhængigt af kursustypen varierer antallet af lektioner og intensiteten af undervisningen. Du bestemmer selv, hvor meget fritid du ønsker at have i overensstemmelse med dine mål. Du kan også tilpasse dine kurser yderligere med valgfag om specifikke job-, færdigheds- eller interesseområder.

Skal jeg have forkundskaber for at tage et sprogrejse i Spanien?

Uanset om du er nybegynder eller ønsker at perfektionere dine færdigheder med henblik på din karriere, tilbyder vi det rette sprogrejse på vores sprogskoler i Spanien til forskellige uddannelsesmål og sprogniveauer. Hos EF har du mulighed for at sammensætte din egen sprogrejse i Spanien. 

Hvis du beslutter dig for at tage et af vores sprogrejser, behøver du derfor ikke at have nogen særlige forkundskaber i spansk. Uanset om du er nybegynder eller avanceret, så er det vores mål, at du skal nå et nyt sprogligt niveau på få uger og være i stand til at kommunikere selvsikkert på spansk.

Hvor skal jeg bo under min sprogrejse i Spanien?

Du har forskellige muligheder, når det kommer til indkvartering. I Spanien har du eksempelvis mulighed for at bo i værtsfamilie eller på et EF kollegie. Begge tilbyder visse fordele, som du kan bruge til at nå dine læringsmål. 

I vores nøje udvalgte og kontrollerede værtsfamilier bliver du integreret i dine værters liv under din sprogrejse i Spanien og får et omfattende indblik i kulturens traditioner. Du bor i et typisk boligområde i din værtsby, deltager i hverdagslivet og oplever landet på en måde, som turister sjældent får lov at se. 

På et EF kollegie vil du derimod møde mange sprogstuderende fra hele verden uden for undervisningen, som alle er rejst til Spanien for at lære spansk. Du kan dele dine oplevelser med dem, finde fælles fodslag og altid have nogen at gå ud med spontant. 

Det er op til dig at beslutte, hvilken type indkvartering der passer bedst til dig. Uanset hvilken mulighed du i sidste ende vælger, når du forbereder dig på dit sprogrejse til Spanien, så vil du møde masser af interessante mennesker og lære meget af dem.

Hvorfor studere spansk i Spanien?

Spansk er et af de mest talte sprog i verden. Hvis du tager på en sprogrejse til Spanien vil du ikke kun bruge sproget i gæstfrihedens land, men også i hele verden. 

Spansk er det officielle sprog i lande som Mexico, Costa Rica, Chile og Argentina, men det tales af omkring 500 millioner mennesker verden over. Der er også et stort spansktalende samfund i lande som USA. 

Takket være vores effektive kurser i spansk i Spanien vil du være i stand til at kommunikere med folk med forskellig baggrund efter endt uddannelse, både på ferie og i forretningsmæssige eller akademiske anliggender. Forståelse af sprogets kultur er også en vigtig del af denne kommunikation. 

Hvis du lærer at forstå de kulturelle karakteristika på en sprogskole i Spanien, får du interkulturelle færdigheder. Du vil også lære lokale indbyggere at kende, som du vil holde kontakten med, selv efter at dit ophold er slut. En sprogrejse til Spanien er derfor en sikker investering i din private og professionelle fremtid.

Hvordan udvikler jeg mig personligt på en spansk sprogrejse til Spanien?

Vores sprogrejser i Spanien tager ikke kun dit spansk til det næste niveau, men styrker også dine færdigheder uden for arbejdslivet. På din rejse vil du samle utallige indtryk – fra de ukendte omgivelser, det fremmede sprog og de mange nye mennesker:  

Hver gang du overvinder en vanskelighed, vil du få mere selvtillid omkring. Især for de yngre deltagere er det ofte den første rejse, de tager på alene, og det giver derfor en masse frihed, hvilket øger deres ansvarsfølelse og selvtillid. For ældre deltagere er en sprogrejse til Spanien derimod et kærkomment afbræk fra hverdagen og et skridt ud af din komfortzone. 

Uanset din alder vil du opbygge et netværk under din sprogrejse til Spanien og slippe for generthed og selvtvivl, når du bruger sproget. Din nyfundne selvtillid vil hjælpe dig i alle slags situationer. 

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.