Sprogrejser til Barcelona

Sprogrejser til Barcelona
4.5
654
(654 bedømmelser)
4.5

Vores sprogrejser til Barcelona vil forbedre dit spanske sprog og samtidig give dig en uforglemmelig ferie i Spanien. Barcelona har Middelhavets kultur, smukke strande og gadefestivaler hele året rundt. Opdag alt hvad denne by kan tilbyde på en af vores sprogrejser til Barcelona. Det bliver en uforglemmelig oplevelse.

Sprogrejser til Barcelona

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien
By: Barcelona
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Spanien
By: Barcelona
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Spanien
By: Barcelona
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien
By: Barcelona

Sprogrejser til Barcelona

Sprogrejser til Barcelona er populærer. Barcelona er hovedstaden for den nordlige spanske region Katalonien, og det perfekte sted for dig der elsker en storby der samtidig tilbyder sol og strand. Katalansk kultur har mange tydelige kendetegn, som adskiller den fra resten af Spanien. På vores spansk-skoler i hjertet af Barcelona, vil du studere standard spansk, men du vil også ha' muligheden for at få undervisning i katalansk kultur. Under sprogrejser i Barcelona, kan du forberede dig til den officielle DELE sprogeksamen, få et praktikophold hos et firma i Barcelona, eller bare fokusere på det grundlæggende i at blive tryg ved at tale spansk. Efter undervisningen vil du også kunne udforske byens originale arkitektur, det travle liv i gaderne, og de fantastiske strande ved Barcelona.

Spansk er et globalt sprog

Med over 400 millioner indfødte talere, er spansk det næstmest almindelige indfødte sprog i verden, efter kinesisk. Hvis du bliver flydende til at tale spansk, vil du ikke bare få adgang til Spaniens og Latinamerikas rige spansktalende kulturer, du vil også forbedre dine karrieremuligheder ved at kunne tale ét af verdens vigtigste sprog. Vores sprogrejser til Barcelona fokuserer på at kunne tale flydende, og du vil få masser af øvelse i at tale samt den personlige opmærksomhed, du har brug for. Uanset om du vælger kort- eller langvarige sprogrejser til Barcelona, vil vores erfarne undervisere samarbejde med dig for at opnå dine mål i spansk.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.