Sprogrejser til Malaga

Sprogrejser til Malaga
4.7
620
(620 bedømmelser)
4.7

Sprogrejser til Malaga giver dig mulighed for at tilbringe masser af tid på stranden og nyde solen og gode fester. Vores sprogrejser til Malaga fokuserer på seriøs undervisning, men der vil også være tid til masser af sjov både inden- og udenfor klasseværelset. Hvis du virkelig ønsker at forbedre dit spanske sprog men også søger en god ferie, er der intet bedre valg end Malaga.

Sprogrejser til Malaga

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien
By: Malaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Spanien
By: Malaga
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Spanien
By: Malaga
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien
By: Malaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Spanien
By: Malaga

Sprogrejser til Malaga

I det sydlige Spanien skinner solen det meste af året, og på vores sprogrejser til Malaga garanterer vi, at du lærer spansk og har chancen for en god kulør. Kurserne varer fra to uger til adskillige måneder. Uanset hvor længe du bliver, vil tiden i Malaga være lige så meget afslapning som hårdt arbejde. Vi kan kalde det sprogferie. Vores sprogrejser til Malaga er en velbalanceret blanding af undervisning og fritid. Dermed har du tid til både at lære spansk, dase på stranden og opleve byens natteliv. Vi arrangerer aktiviteter såsom flamingo dans, så du kan få en smag på den lokale kultur, og udflugter, så du kan opleve mere af Spanien. Vores sprogrejser til Malaga er vejen til et godt spansk og masser af gode oplevelser.

Kultur, natteliv og studier

Vil du lære spansk et sted med masser af kultur og et pulserende natteliv, er vores sprogrejser til Malaga lige noget for dig. Her finder du arkitektoniske mesterværker såsom det romerske teater og det mauriske fæstningsværk Alcazaba, der beviser byens store betydning for både disse fremmede besættelsesmagter. Vores sprogrejser til Malaga er også en rejse til Picassos fødeby, hvor det lokale Picasso-museum udstiller i hundredevis af mesterens orginale værker. Desuden er der skønne badestrande og et natteliv, hvor du kan danse til den lyse morgen. Vores sprogrejser til Malaga er en sund balance mellem studier og fornøjelser.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.