Sprogrejser

Sprogrejser til Costa Rica

Sprogrejser til Costa Rica
4.8
958
(958 bedømmelser)
4.8

Hvis du virkelig ønsker at forbedre dit spanske sprog og samtidig få en ferie, som du aldrig glemmer, skal du tage på en af vores sprogrejser til Costa Rica. Vores sprogrejser til Costa Rica fokuserer på at gøre dig sikker i dine spanske sprogevner, og du kan også tage på masser af ekskursioner, hvor du kan udforske det unikke landskab.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Costa Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Costa Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Costa Rica
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Costa Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Costa Rica

Sprogrejser til Costa Rica

På vores sprogrejser til Costa Rica i det centrale Sydamerika, kan du lære spansk i idylliske omgivelser. Her kan du tage til hvide sandstrande, regnskov og vulkaner i din fritid. Holdene på vores sprogskole er små, så underviserne kan give hver enkelt elev opmærksomhed, og eleverne kan lære hinanden at kende. Undervisningen har fokus på samtaleøvelser, så du hurtigt kan blive klar til at tale spansk udenfor skolens trygge rammer. Tag på en af vores sprogrejser til Costa Rica og lær spansk i et eksotisk og smukt land.

Studielivet i Costa Rica

På vores sprogrejser til Costa Rica er det sjovt og fornøjeligt at gå i skole. Landets størst attraktion er den eksotiske natur. Du kan dase på hvide sandstrande, surfe i perfekte bølger, tage på vandretur i junglen, se på vandfald og vilde dyr. Alle vores sprogrejser til Costa Rica kan tilpasses, så du får ekstra fritid til at gå på opdagelse og rejse rundt. Du kan også besøge nabolandene Nicaragua og Panama. På vores sprogrejser til Sydamerika kan du lære spansk og få oplevelser for livet på en og samme tid.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.