Sprogrejser på tysk

En tysk sprogrejse er en fantastisk måde, at skærpe dine evner i dette ældgamle sprog. Mød tyskerne på deres egne betingelser og få smag for det lokale liv, samtidig med at dine tyskfærdigheder forbedres. Vores tysk sprogrejser kan skræddersyes til dit tidsskema og niveau.

Sprogrejser på tysk
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Tyskland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

16 + år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 52 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Tyskland
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

14 - 17 år
2-4 uger
i gruppe
Tag til udlandet nu til sommer med en ledsaget gruppe af teenagere på din egen alder til en EF Global Village.
Destination: Tyskland

Browse for mest populære destinationer

Tysk sprogrejse

At tilmelde dig en tysk sprogrejse, er virkelig den hurtigste og mest effektive måde til rigtigt at lære at tale tysk. Deruodver er det også den sjoveste! En tysk sprogrejse er noget helt andet end at tage et kursus i dit hjemland: på en sprogrejse vil du bogstavelig talt være omgivet af alt tysk under hele forløbet. Du vil lære at tale tysk i hverdagssituationer og få masser af øvelse i at konversere med dine medstuderende og tale med tyskere mens du udforsker kulturen. En tysk sprogrejse er til rådighed i et udvalg af varigheder og passer til alle studerende, uanset dit nuværende niveau i sproget.

Design din egen sprogrejse

Enhver tysk sprogrejse som tilbydes, kan fuldt ud tilpasses, så uanset om du vælger at komme på et to-ugers sommerkursus, et semester-udvekslingsprogram, eller et program på et helt år med eventuelt praktikophold, er der masser af aspekter du selv kan designe. Vælg om du vil bo hos en tysk familie i deres hjem, eller om du foretrækker at bo i en studenterbolig. Udvælg moduler med specielle interesser, som du kan kombinere med dine sprogstudier, hvis du ønsker dette, og vælg hvordan du bruger din fritid. På en tysk sprogrejse, fortsætter læringen udenfor klasselokalet gennem en række aktiviteter og udflugter, som hjælper dig med at få mest muligt ud af din tid i udlandet.