Sprogrejser til Frankrig

Det er et spændende øjeblik, når man beslutter sig for at tage på sprogrejse til Frankrig. Vælg en sprogrejse i Frankrig der fokuserer på kommunikationsevner og mange forskellige aktiviteter. Du vil også få masser af fritid du kan bruge med dine nye venner, mens i suger den franske kultur til jer. Det er en perfekt blanding af sjov og franske studier.

Sprogrejser til Frankrig
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
By: NiceParis
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

16 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
By: NiceParis
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Voksne og professionelle
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Frankrig
By: NiceParis
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

14 - 17 år
2-4 uger
i gruppe
Tag til udlandet nu til sommer med en ledsaget gruppe af teenagere på din egen alder til en EF Global Village.
Destination: Frankrig
By: St. Raphael

Browse for mest populære destinationer

Sprogrejse til Frankrig

Ligemeget hvor du tager hen i Frankrig, vil du finde "joie de vivre" i enhver boulevard og baggårdscafé. Det er både vigtigt for dine sproglige evner og din kulturelle integration, at du tager en sprogrejse til Frankrig. Lær at sætte pris på de små ting i livet såsom frisk brød, lækker vin og gode samtaler. Men hvis du ikke forstår sproget, kan det selvfølgelig være svært at sætte pris på samtalerne. En sprogrejse til Frankrig enten i stilfulde Paris eller solrige Cote d'Azur er perfekte muligheder, hvis du ønsker at tale sproget uden problemer, så du virkelig kan nyde den skønne franske livsstil.

Fransk er et verdensomspændende sprog

At studere fransk handler ikke kun om at slappe af på caféer og gå ture langs Middelhavet. Det franske sprog tales af mere end 300 milioner mennesker i verden, og det er et officielt sprog i mere end 30 lande. En sprogrejse til Frankrig giver dig adgang til den store, voksende fransktalende verden og åbner dørene flere steder i verden fra Europa til Stillehavsøerne. Vores innovative læringsmetoder med fokus på kommunikationsevner gør, at du fra start med en sprogrejse til Frankrig, kan bestille din latte eller planlægge dine egne eventyr på fransk. Voksne på sprogrejse til Frankrig vil også med fordel kunne fokusere på at forbedre deres CV, da alle modtager et bevis på deres nye sprogniveau i fransk efter deres sproghold med os.