Sprogrejser til Nice

Sprogrejser til Nice
4.6
566
(566 bedømmelser)
4.6

Hvorfor ikke lære fransk ved den smukke franske riviera på vores sprogrejser til Nice? Vores erfarne og venlige undervisere vil gennem engagerende lektioner og aktiviteter hjælpe dig med at blive tryg ved at tale sproget. Sprogrejser til Nice vil sørge for, at du indenfor få uger kan sludre afsted med alle de lokale, som du møder på de hyggelige franske caféer.

Sprogrejser til Nice

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Frankrig
By: Nice

Sprogrejser til Nice

Tag på en af vores sprogrejser til Nice og lær fransk ved Middelhavet. Vælg mellem en lang række kurser til folk i alle aldre og på alle niveauer. Sammen med vores personale kan du tilrettelægge dine studier, så du både når i mål med dine franske ambitioner og samtidig har lejlighed til at nyde det dejlige Sydfrankrig. På vores sprogrejser til Nice lærer du fransk hele tiden: i sprogskolen, når du tager på udflugt med dine medstuderende fra hele verden, og når du går på opdagelse på egen hånd. Du kan også vælge at bo hos en fransk familie og øve dit franske ved middagsbordet eller over en hyggelig frokost i baghaven. Et ophold på en sprogskole i Frankrig er klart den bedste måde at lære fransk på. Selv hvis du er nybegynder, vil du hurtigt opleve store fremskridt og føle dig motiveret til at lære mere.

Vil du tale flydende fransk?

Afhængigt af, hvilket kursus du vælger, er det faktisk muligt at blive flydende til fransk på blot ét ophold på vores sprogskole i Nice. Dine fremskridt afhænger naturligvis meget af, hvor hårdt du er indstillet på at arbejde. For det kræver en indsats at lære et nyt sprog. Men på vores sprogrejser til Nice har du mulighed for succes. Sammen med vores erfarne tutorer kan du tilrettelægge et individualiseret forløb, hvor du lærer i dit eget tempo. Vores undervisning er designet med et solidt fokus på det talte sprog, så du hurtigst muligt kan begå dig med de lokale. Selv på en af vores sprogrejser til Nice er det naturligvis en stor udfordring at lære at tale flydende fransk. Men er du motiveret og villig til at arbejde hårdt for det, er der intet, der kan stoppe dig.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.