Sprogrejser til Paris

Sprogrejser til Paris
4.9
478
(478 bedømmelser)
4.9

At tage en sprogrejse til Paris er den bedste måde at kombinere franske studier med en uforglemmelig ferie. Vores sprogrejse til Paris inkluderer kommunikative fransklektioner, masser af kulturelle kurser såsom fransk madlavning og film samt en bred vifte af aktiviteter og ekskursioner, så du kan opleve Paris og omegn.

Sprogrejser til Paris

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
By: Paris

Sprogrejse til Paris

Paris er kendt som kærlighedens by, lysets by og hovedstaden for den franske verden. Byen har også mange flere kælenavne som vidner om charmen og vigtigheden af denne by ved Seinen. En sprogrejse til Paris er en perfekt måde at kaste dig ud i det franske sprog og den franske kultur. Du kan finde det hele i Paris: mode, mad, film og alt imellem. Vores sprogrejse til Paris fokuserer på kommunikation med mindre klasser, personlig opmærksomhed og skræddersyede valgfag, som vil gøre dig klar til at gå efter hvad netop du er kommet til Paris for at opleve.

At vælge et sted at bo

Paris er en stor by, og det kan være svært at beslutte dig for, hvor du vil bo på din sprogrejse til Paris. Hvis du søger en aktiv studenter livsstil er vores centralt placerede boliger i Paris den bedste mulighed. Her kan du være fleksibel og møde nye venner fra hele verden. Den anden mulighed på vores sprogrejse til Paris er en værtsfamilie, hvor du vil bo med en nøje udvalgt familie. Værtsfamilier er den perfekte måde at sikre, at du vil leve midt i det franske, da du bruger alt det lærte både i skolen og derhjemme. Derudover kan du også nyde fantastisk fransk madlavning alle ugens dage.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.