Sprogrejser på fransk

Sprogrejser på fransk
4.4
620
(620 bedømmelser)
4.4

Den bedste og hurtigste måde at lære fransk på er ved at tage på fransk sprogrejse. Der findes ingen bedre måde, hvorpå du kan opnå at tale flydende fransk. På en fransk sprogrejse får du fantastisk franskundervisning, men også masser af muligheder for at øve og anvende dine nye franskkundskaber.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Frankrig

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig

Søg efter mest populære destinationer

Fransk sprogkursus

Du kan vælge et fransk sprogkursus i enten kosmopolen Paris eller den solrige franske Riviera ved Nice. Paris tilbyder dig et udvalg af berømte oplevelser indenfor kunst, arkitektur, mode, mad og parisernes helt unikke stil. Udenfor vores klassetimer, vil du naturligvis forbedre dit fransk mens du oplever livet langs Seinen, Triumfbuens storhed og mesterværkerne i Louvre. Mens du snakker i caféer og bistroer, vil du nyde gadekunstnernes værker, gademusikerne og mimikerne. Du vil føle dig hjemme under opholdet på et fransk sprogkursus, i hjemlige omgivelser hos en fransk familie, eller et kollegium for studerende nær undervisningsstedet.

Livet ved Cote d'Azur

Du kan også vælge at gøre Rivieraen til din hjemmebase for dit fransk sprogkursus. Vejret er behageligt hele året rundt, og med de smukke kystlinjer, vil du helt sikkert ha' lyst til at tilbringe masser af tid udendørs. Undervisning om morgenen og efterfølgende aktiviteter, som alle fokuserer på kommunikationsevner for at opbygge din selvtillid i at tale fransk. Du vil hele tiden ha' mulighed for at konversere med dine medstuderende over en cafe au lait, mens du kigger i verdensberømte butikker, nyder det perfekte vejr ved stranden, eller prøver det energiske natteliv. Dit fransk sprogkursus inkluderer også ophold - enten hos en lokal familie, eller i en studenterbolig nær skolen.