Sprogrejser

Sprogrejser for seniorer

På EF sprogrejser for seniorer lærer man ikke bare et sprog - man fordyber sig også i andre kulturer og stifter nye bekendtskaber med mennesker fra hele verden. Uanset om du er 50+, 60+ eller 70+, så er du aldrig for gammel til at lære et nyt sprog - tværtimod. Sprogindlæring holder hjernecellerne aktive og stimulerer lysten til at lære ny viden. 

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienFrankrigKoreaTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingapore

Sprogstudier og kulturel fordybelse på EF's sprogrejser for seniorer

Det spiller ingen rolle om du definerer dig selv som en senior eller ej - læring, underholdning og udveksling med ligesindede med samme mål og interesser er vores fokus på sprogkurser for seniorer. Din alder er irrelevant. 

EF tilbyder sprogrejseprogrammer for 50+, 60+ eller endda 70+ årige, hvor du kan lære i dit eget tempo uden pres. Vi fokuserer på varierede sprogkurser, der ikke kun introducerer seniorer til fremmedsprog, men også til den tilhørende kultur. Spændende og interessebaserede fritidsaktiviteter supplerer kurset. 

Her finder du det perfekte program efter dine egne ønsker - uanset om du vil opleve et eventyr på en sprogrejse for seniorer i Spanien, lære italiensk på et sprogophold i Italien med 50+ eller lære engelsk for seniorer på destinationer som Malta, England eller USA. 

Drømmeferier med sprogkurser for seniorer 

En klar fordel ved en sprogrejse for seniorer er, at du ikke kun lærer et nyt sprog eller genopfrisker dine eksisterende sprogfærdigheder, men at du også kan kombinere sprogundervisning i udlandet med ferie og kulturudveksling. EF driver 50 sine egne anerkendte sprogskoler rundt om i verden og har mere end 50 års erfaring med at organisere og gennemføre sprogrejser for alle aldersgrupper. Fra amerikanske metropoler som New York, Chicago og San Francisco til fjerne destinationer som Sydney, Cape Town, Singapore og Tokyo er der masser af valgmuligheder for en sprogrejse for seniorer. 

Hos EF bestræber vi os altid på at tilpasse vores sprogkurser for voksne over 50 år efter vores kursisternes behov og interesser. Vi ved, at et ideelt "læringsmiljø" garanterer en hurtig læring. EF tilbyder både sprogopholdet for seniorer over 50 år på vores sprogskole på Malta for at lære engelsk og Málaga for at lære spansk. Uanset om du er nybegynder eller allerede har udviklede sprogfærdigheder så udvikler du dig på dit sprogophold i et behageligt miljø sammen med kursister på samme alder. 

Vores kvalificerede og modersmålsundervisere, der udelukkende taler deres modersmål, underviser i et varieret og interaktivt undervisningsprogram med fokus på dialog og korrekt brug af sproget. Et passende undervisningstempo og personlig støtte fra vores lærere giver dig et ideelt grundlag for hurtige fremskridt i din læring. 

Personlige sprogkurser på sprogferier for seniorer

Der er mange grunde til at lære et nyt sprog eller forbedre sine eksisterende sprogfærdigheder. Måske ønsker du at forbedre dit engelsk til arbejdsbrug og lære et branchespecifikt ordforråd. Eller måske ønsker du at lære spansk, fordi de kanariske øer har været dit foretrukne feriemål i mange år. 

Uanset hvilken af disse grunde der har vakt din interesse for en sprogrejse for seniorer, så kan du tilpasse dit sprogkursus efter dine personlige interesser og mål med EF. 

Vælg mellem forskellige valgfag som "Business English", "Spansk litteratur" eller "Italiensk kunst og kultur" afhængigt af dit rejsemål og dine personlige præferencer og tag et sprogkursus for seniorer. 

Alsidige fritidsprogram på sprogrejser for 50+, 60+ og 70+ årige 

I modsætning til et sprogkursus i dit hjemland slutter læringen på et sprogkursus i udlandet ikke, når du forlader sprogskolen. Ved konstant at være omgivet af et fremmede sprog i hverdagssituationer lærer du at bruge det og styrker dermed dine nyerhvervede sprogfærdigheder. 

En vigtig del af EF's sprogkurser for seniorer er derfor vores organiserede fritidsprogram. Uanset om det er en guidet rundvisning på et museum, en vinsmagning eller et madlavningskursus sammen med andre kursusdeltagere så vil du bruge dine nyerhvervede sprogfærdigheder i praksis og få uforglemmelige oplevelser i udlandet. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor lære et fremmedsprog som senior?

At tage på sprogrejse, når man er over 50 eller 60 år, har mange fordele. Uanset hvilket sprog du vælger at lære, vil det hjælpe dig på forskellige områder. Uanset om du ønsker at lære et sprog med henblik på fremtidige rejser, daglig brug eller endda for at klatre op ad karrierestigen, så vil du lære og bruge de sprogfærdigheder, der er nødvendige for at nå dine mål på vores 50+ eller 60+ sprogrejser. 

Selv hvis du blot er på udkig efter en ny udfordring så er en sprogferie for seniorer det helt rigtige for dig. Selv i en ældre alder anses det at lære et fremmedsprog for at være en måde at træne hjernen på og bremse aldringsprocessen betydeligt ved at øve sig i en ny færdighed. 

Sprogkurser for seniorer forbedrer også din selvtillid. Du beviser overfor for dig selv, at du stadig kan lære en ny færdighed selvom din skolegang er mere end blot et eller to år gammel. 

Desuden vil din selvtillid blive forbedret, da du vil føle dig mere og mere sikker på at tale det fremmede sprog på sprogrejser for voksne over 50 år, hvor du har et løbende kursus og kan deltage i komplekse samtaler uden at tænke. 

Hvorfor tage på sprogrejse for seniorer med EF?

For at du kan nyde din sprogrejse for seniorer uden bekymringer, tilbyder EF en komplet løsning - fra sprogkursus, indkvartering, fly, lufthavnstransport, fritidsprogrammer til skræddersyede udlandsrejser og rejseforsikringer. Du får det hele hos EF. 

Vores erfarne medarbejdere vil med glæde rådgive dig og besvare alle dine spørgsmål om vores sprogrejser for seniorer. Kontakt os pr. telefon eller besøg os til en personlig vejledning på et af vores kontorer. 

Vores personaleteam i Danmark står ved din side både før og under din sprogrejse for seniorer og er altid til rådighed for alle dine spørgsmål. 

Kan jeg tage på en sprogrejse fot 50+ selv som nybegynder?

Helt sikkert! Vi tilbyder kurser for sprogrejsende på forskellige niveauer. Mens nogle deltagere finder det lettere at medbringe grundlæggende viden som enkle ord så finder andre kursister det mere spændende at lære et fremmedsprog fra bunden på en sprogskole. I sidste ende er det op til dig - vores erfarne lærere tilpasser sig dig dit niveau. 

Er indkvartering inkluderet i min rejse?

Indkvartering hos en værtsfamilie er inkluderet i de fleste af vores kurser. Hvis du i stedet ønsker at bo på et kollegie så kan der være ekstra omkostninger afhængigt af byen og sæsonen. I vores gratis brochure kan du finde de præcise omkostninger for hver destination. 

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.