Grupperejser for unge

Grupperejser for unge
4.8
1586
(1.586 bedømmelser)
4.8

Få en unik oplevelse med dine venner på en grupperejse med andre unge i din sommerferie. EF tilbyder flere spændende rejseoplevelser for børn og unge i udlandet. Vil du gerne gå på opdagelse i et nyt land dine venner? Med vores sprogrejser for unge har du mulighed for at lære f.eks. engelsk i udlandet, mens du dyrker sport eller udvikler din kreativitet. EF underviser i 9 sprog verden over, men hvis du har en særlig interesse har du mulighed for at kombinere din engelskundervisning med dans, teater, cheerleading, surfing eller vandsport og meget andet. EF’s grupperejser for unge er den perfekte mulighed for at rejse med dine venner og deltage i et sprogprogram i udlandet.

Grupperejser for unge

Grupperejser for unge

Gratis brochure
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand

Oplevelser på din grupperejse

Det bedste ved en sprogrejse med EF er muligheden for at deltage i vores brede og varierede dagsprogram af aktiviteter, vi har tilrettelagt for vores studerende. Vi arrangerer både udflugter, fester på skolen, ture til andre byer og seværdigheder og mange aktiviteter, således at du får mest muligt ud af din rejse. Vi har både grupperejser i junior kategorien ledsaget af voksne, for børn i alderen 10 til 13 år, og for "senior" elever i aldersgruppens 14 til 17 år.

Rejser for unge i sommerferien

Med mere end 50 års erfaring og mange modtaget akkrediteringer, kan du trygt stole på os til at planlægge dit ophold. Hvis du tager med på en grupperejse specielt designet til børn, sørger vi for at en kursusleder vil følge med dig igennem hele din rejse; fra starten og helt tilbage til flyvturen hjem til Danmark. Lige meget din alder, er vores rejser tilpasset dine behov og ønsker. Vi har endda mulighed for arrangere grupperejser for voksne. Bestil en brochure eller kontakt os i dag for mere information om, hvordan vi bedst finder frem til den helt perfekte rejse for dig.

Fordele med at tage på en grupperejse med EF

  • All inclusive rejsepakker til børn og unge: Rejs om sommeren med unge fra hele verden. Alt inkluderet i din grupperejse: fra fly, indkvartering og mad til udflugter!
  • Rejsepakker for eventyrslystne”backpackere”: Opdag Europa og verden, mens du studerer flere sprog. Vi har mulighed for at arrangere flere stop undervejs, hvis du f.eks. vælger at tag på sprogrejse til USA eller England, eller du kan vælge at tage med på vores store Europa Tour. 

Denne grupperejse stopper både i England, Frankrig, Schweiz, Italien og Grækenland. Hvis du ønsker, kan du endda vælge at forlænge rejsen med et 3-dages krydstogt rundt om de græske øer!

Du vil forbedre dine sprogfærdigheder, mens du rejser til udlandet for at opdage nye byer og møder nye venner fra hele verden. Vores grupperejser for børn og teenagere er specielt designet til unge, og programmet består af en kombination af lektioner suppleret med hyggelige aktiviteter og udflugter. Kort sagt er en sprogrejse et godt alternativ til en ungdomsferie!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.