Studer i Nice

Studer i Nice
4.5
404
(404 bedømmelser)
4.5

Studer i Nice, hvor du kan lære fransk og tage på middelhavs-ferie på én og samme tid. Vi tilbyder interaktiv franskundervisning i små grupper med deltagere på samme niveau. Udenfor klasseværelset tilbyder vi et pakket program med aktiviteter, så du kan opleve byen og det omkringliggende Provence sammen med dine nye venner og studiekammerater.

Studer i Nice

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Frankrig
By: Nice

Studer i Nice

Studer i Nice? Nice ligger i Frankrig ved Middelhavet, hvor du kan kombinere dine sproglige studier med en uforglemmelig ferie. Studer i Nice og i pauserne fra undervisningen kan du og dine klassekammerater gå en tur i de små shoppegader i denne smukke by. Hold øjnene åbne mens du er her, måske du støder ind i en de mange berømtheder, som ofte er på ferie ved Nices strande. I Nice kan man nyde smukke udsigter, god shopping og glamourøse kasinoer. Du kan også tage på en af vores organiserede ekskursioner i og udenfor byen, så du bliver bekendt med området. Derefter kan du altid vende tilbage til dine favoritsteder på egen hånd i fritiden.

Kultur og historie

Studer i Nice, hvis du er en af dem, som drømmer om en afslappende rejse til Frankrig og vil nyde den smukke by. Nice har en lang, fascinerende historie som går helt tilbage til huleboere. Hvis du er interesseret i kunst, kan du tilbringe tiden på Matisse Museum, som har en af de største samlinger af kunst. Der er også en helt kalender fyldt med koncerter, festivaler og shows i Nice og omegnen. Nice er travl om sommeren, men resten af året går alt mere stille og roligt for sig, og du vil elske at bo og studere her. Tag et forlænget ophold eller et semester i Nice, og du vil hurtigt snakke fransk næsten som de lokale. Studer i Nice, og du vil finde historie og kultur samt endeløse strande og et vidunderligt klima.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.