Studere

Studer i Irland

Studer i Irland
4.7
816
(816 bedømmelser)
4.7

Irland er et skønt sted at studere. Det er et smukt og venligt land, rigt på kultur og historie. Og så er det ikke overrendt af udenlandske studerende og turister. Studer i Irland, hvor vi har en fuld palet af muligheder at vælge fra: lige fra korte sommerprogrammer for unge til længere programmer og semestre til studerende og voksne.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Irland
By: Dublin
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: Irland

Udforsk vores destinationer

Studer i Irland

Studer i Irland, hvor vi med glæde tilpasser vores kurser til dine individuelle interesser og behov. Du kan specialisere dine studier og tage et semester eller specielt fag indenfor et bestemt område som mode og design eller hotel og turisme, du kan komme i praktik i en virksomhed indefor et områder, der interesserer dig eller du kan forberede dig på en af de anerkendt engelske sprogtests – såsom TOEFL og Cambridge. Studer i Irland, hvor vores servicemindede personale kan hjælpe dig med at ansøge til et irsk eller britisk universitet. Og hvor vi naturligvis også har noget for dig, der blot er på udkig efter en afslappet sprogferie.

Irsk kultur

Studer i Irland, hvor landskabet er smukt og dramatisk og folk snakker med en af de mest charmerende dialekter i den engelsk-talende verden. Om aftenen efter undervisning, kan du drage fordel af det irske folks gæstfrihed og snakkesaglighed på den lokale pub. Du kan også slå et smut forbi Guinness bryggeriet og få en smagsprøve lige fra hanen. Eller tage en grøn hat på, når det er tid til den årlige Skt. Patriks festival. Studer i Irland, hvor landskabet variere fra det idylliske med grønne, bølgende bakker til det voldsomme med forrevne klippekyster. Og så er Storbritannien kun en kort flyvetur væk, skulle du få lyst til at opleve flere charmerende dialekter.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.