Studer i Dublin

Studer i Dublin
4.6
644
(644 bedømmelser)
4.6

Studer i Dublin og mød interessante folk fra hele verden. Der stor mangfoldighed blandt de studerende, hvad angår nationalitet og baggrund, men alle har de samme mål: at blive bedre til engelsk. Studer i Dublin og oplev Irland og hele verden på en og samme tid.

Studer i Dublin

Studer i Dublin

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Irland
By: Dublin
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: Irland

Studer i Dublin

Studer i Dublin, hvor du kan lære engelsk og fordybe dig i den charmerende irske kultur. Dublin er en dejlig by - stor nok til at være interessant og lille nok til at være en tryg base. Studer i Dublin, hvor du kan vælge fra vores mange kurser og programmer. Vi har noget til dig, der er ny i det engelske sprog og til dig, der er tæt på at være flydende. Vores sprogskole i Dublin kan tilfredsstille dén, der vil på en kortere sprogferie og dén, der arbejder hen mod en karriere indenfor international handel. Se, hvad Dublin har at tilbyde og lad os komme i gang med at planlægge dit eventyr i det irske.

På opdagelse i Dublin

Dublin har noget for folk i alle aldre. Her kan du lære engelsk mens du udforsker Irlands største og vigtigste by. Studer i Dublin, hvor vi har et kursus eller program til alle behov – hvad enten du vil have afpudset dit skoleengelsk eller er en seriøs studerende af det engelske sprog. Studer i Dublin, men sørg nu for også at opleve byen: nyd Dublin Castles flotte arkitektur, slå et smut forbi Irlands største kirke, Skt. Patricks katedralen, og tag ned på en lokal pub og få dig en Guinness og en snak med de venlige og charmerende lokale.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.