Højskole i udlandet

Højskole i udlandet
4.9
1639
(1.639 bedømmelser)
4.9

Tag tiden til at fokusere på dig selv og din personlige udvikling, samtidig med du oplever verden på en højskole i udlandet. Et udenlandsk højskoleophold er den perfekte mulighed for at genfinde dig selv, opdage nye interesser og gå i dybden med at lære nye kompetencer. Hvis du føler at livet er løbet lidt fra dig, kan det være det er på tide at tage en pause og reflektere over dine muligheder.

Højskole i udlandet

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.
Destination: USAEngland
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: USAEnglandFrankrigAustralienTyskland
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: USAEnglandU.A.E.

Højskoleophold i udlandet

Højskoler giver dig muligheden for at gå i dybden med dine interesser, samtidig med du også lærer nye egenskaber, som f.eks. et nyt sprog. Oprindelig var højskolernes undervisning nemlig designet til at lære voksne at blive gode statsborgere. I dag er de fleste skoler dog fokuseret på personlig udvikling, socialt samvær og centeret omkring professionel undervisning, der styrker dine kompetencer.

Mange vælger at holde et sabbatår og f.eks. tage på et højskoleophold i udlandet. EF’s skoler tilbyder dig mulighed for at fordybe dig i kulturer, skabe nye internationale venskaber og samtidig give dig uvurderlige personlige og faglige kompetencer til din fremtidige globale karriere gennem et EF sprogophold – dit mulighed for at opleve en højskole i udlandet!

Højskole i udlandet for unge og voksne

Vores akkrediterede skoler ligger spredt over hele verden, hvilket betyder at du med sikkerhed kan finde netop din drømmedestination – så om du f.eks. vil tage på højskole i USA, Tyskland, Frankrig, Sydafrika eller måske vil prøve et alternativ til en kostskole i England er helt op til dig. For de lidt yngre studerende kan vi tilbyde spændende High school ophold i USA eller Storbritannien.

Få nye venner og studér sammen med elever fra hele verden og få muligheden for både at lære deres og den lokale kultur at kende. Der vil være desuden være EF-medarbejdere på hver destination til at hjælpe dig med alt, så du får den bedst mulige oplevelse på en højskole i udlandet.

Forbedre dit CV med et højskoleophold i udlandet

I dag er der kamp om de gode arbejdspladser, og vigtigheden af at besidde international erfaring har en fortsat stigende betydning inden for erhvervslivet. Derfor kan anderledes oplevelser eller særlige sproglige kompetencer være det der gør du får jobbet frem for andre. Især hvis du også overvejer at finde et job i udlandet, er det vigtigt løbende at forbedre sine sprogkundskaber, hvis man f.eks. skal benytte sig af Business Engelsk i fremtiden.

Den perfekte måde at sikre at man lærer at bruge sproget korrekt, er at lære det i et land, hvor det tales lokalt. Et fantastisk sted at studere et nyt sprog på er derfor på en højskole i udlandet. EF kan tilbyde alt fra korte 2 ugers sprogkurser til hele sabbatår som et spændende alternativ til en almindelig højskole herhjemme, hvor du samtidig kan dyrke dine interesser mens du rejser ud i verden.

Så hvad enten du altid har drømt om at bo på en kostskole i England, tage orlov for at holde et sabbatår i USA eller bare gerne vil have oplevelsen af en sommerhøjskole i udlandet, så har vi helt sikkert en skole som passer dig. 

Boost dit CV, skil dig ud fra mængden og få samtidig den bedste tid i dit liv! Bestil en brochure eller kontakt os i dag for at høre mere.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.