Engelsk

Business English

Business English
4.3
1456
(1.456 bedømmelser)
4.3

Forøg dine chancer på arbejdsmarkedet og tag dit engelske op på et nyt niveau. Ved at forbedre dine professionelle engelsk kundskaber, kan du sikre dig en markant fordel samt gøre hverdagen lettere, når du skal kommunikere med dine internationale kollegaer. At lære Business English kan være det ekstra som dit CV mangler for at sikre dig drømmejobbet.  

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USAEnglandMaltaCanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USAEnglandMaltaCanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USAEnglandMaltaCanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: USAEnglandMaltaSydafrikaSingapore
EF English Live

EF English Live

19+ år
Online
Lær engelsk på verdens største online skole. Adgang til lærerstyrede timer når som helst, på alle niveauer.
Hult EF Corporate Education

Hult EF Corporate Education

Ansigt-til-ansigt, online og udenlands
Forbered dig på fremtidens arbejdsplads med vores innovative og resultatfokuserede programmer. Bruges af over tusinde virksomheder verden over.

Lære engelsk på business niveau

Hvis du drømmer om at gøre hele verden til din arbejdsplads, eller blot ønsker at forbedre din faglige profil, kan et sprogkursus med fokus på Business English være den mest effektive måde at nå dit mål. Ved at kombinere undervisning på engelsk med at studere i udlandet, får du et mere intensivt forløb som sikrer at sproget er i fokus samtidigt med at du også lærer at tale korrekt engelsk ved at kommunikere med de lokale og få nye oplevelser i landet i din fritid.

Med EF Education First får du en unik mulighed for at tilpasse dit undervisningsforløb til dine egne professionelle mål og ønsker, og du kan endda vælge at kombinere vores engelske sprogkurser med praktikophold, frivilligt arbejde eller job i udlandet.

På vores særlige skoler med fokus på Business i bl.a. New York, Boston eller London, er der konkret fokus på vores voksne elever med mulighed for et mere selvstændigt undervisningsforløb og frihed i hverdagen.

Vores programmer er fleksible og varierede så du med sikkerhed kan nå dine personlige mål i dit eget tempo og fordybe dig i sproget.

Bliv flyende på engelsk og optimer dit Business English

Vigtigheden i at kunne udtrykke sig korrekt på engelsk har aldrig været større end i dag, hvor globaliseringen har gjort Business English til en uundgåelig del af hverdagen. Engelsk er et af de mest talte sprog i verden, og mange større og internationale virksomheder har i dag engelsk som deres interne arbejdssprog. Derfor er det netop også vigtigt at have et udvidet engelsk ordforråd og de rigtige termer på plads, når man er i dialog med andre i branchen.

At kunne tale engelsk på et business niveau er en meget eftertragtet egenskab, som kan være en stærk faktor, hvis du ønsker at positionere dig på det internationale arbejdsmarked.

Tag et EF Business English kursus, og få intensiv engelsk undervisning

EF Education tilbyder professionel engelskundervisning på alle niveauer og behov. Uanset hvilket program eller destination du vælger, så garanterer vi, at du styrker dine sproglige kompetencer og får et større engelsk ordforråd. Med vores skræddersyet "Business English" sprogkurser, dygtige undervisere, den nyeste sproglæringsteknologi og innovative EF learning system, kan vi netop garantere at du avancerer mindst et sprogniveau hver 6. uge. Vores skoler opfylder de højeste krav for kvalitet og er blevet akkrediteret af respekterede organisationer fra hele verden, som bl.a. British Council, Eaquals og Independent Schools Inspectores.

Hvis du ønsker at fokusere dit akademiske engelsk, tilbyder EF også forberedende kurser i f.eks. Cambridge English, TOFEL eller IELTS, som kan give dig adgang verdenskendte universiteter eller øge dit engelskniveau til de internationale krav.

Tag er Advanced Diploma in English for Business, og få indsigt i nutidens succesrige forretningspraksis, mens du lærer det korrekte handelssprog. Vælg selv om det skal være et intensivt 6 eller 9 måneders karrierer-orienteret sprogkursus, hvor bl.a. de nyeste undervisningsmetoder, casestudier og specialiseret virksomhedsforløb, giver dig de bedste kompetencer og værktøj til at begå dig i det internatale erhvervsliv. Begge kurser ender i et praktikforløb i dit valgte forretningsområde.

Fokuser på Business English på en EF sprogrejse

Hvis du gerne vil vide mere om vores mange muligheder for at hjælpe dig med at forbedre dit Business English, kan du læse mere om vores forskellige kurser ovenfor eller bestille en gratis brochure med det samme.

Du kan også teste præcist, hvor højt dit engelsk niveau er ud fra en international skala med en gratis EF SET English Test. Testen giver dig en præcis vurdering af dit sproglige niveau ud fra "the Common European Framework of Reference for Languages (CEFR)", og du kan få svar på kun 15 minutter.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.